Open Close

Online #JobDay «Εργασιακό περιβάλλον και διαχείριση του άγχους» από το Skywalker.gr

Online #JobDay «Εργασιακό περιβάλλον και διαχείριση του άγχους» από το Skywalker.gr την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 

Αν λόγω φόρτου εργασίας αργώ καθημερινά να φύγω από το γραφείο, πώς μπορώ να βρω την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή; Σε περίπτωση που ο προϊστάμενος/η είναι πιο διαχυτικός/ή μαζί μου, πώς μπορώ να το χειριστώ; Καθημερινά στον χώρο εργασίας μου κάνω πράγματα εκτός των αρμοδιοτήτων μου, με αποτέλεσμα αυτό να επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία μου. Πώς μπορώ να πετύχω μια εργασιακή ισορροπία; Ανάμεσα στους συναδέλφους υπάρχει διαχωρισμός (εμβολιασμένοι / ανεμβολίαστοι), κάτι το οποίο μας αποσυντονίζει όλους. Πώς διαχειρίζομαι το αρνητικό κλίμα που επικρατεί λόγω αυτού;

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο ορισμένα από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στην online ημερίδα την οποία διοργανώνει το skywalker.gr την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 με τίτλο Online #JobDay «Εργασιακό περιβάλλον και διαχείριση του άγχους».

Το skywalker.gr, με σκοπό να βοηθήσει ουσιαστικά το κοινό παρέχοντας τρόπους αντιμετώπισης του εργασιακού άγχους μέσα από case studies και ερωτήσεις, συνεχίζει τις επιτυχημένες δράσεις του στον χώρο της εργασίας με άλλο ένα διαδικτυακό #JobDay με έναν άκρως διαδραστικό χαρακτήρα, το οποίο εντάσσεται στη δέσμη πρωτοβουλιών του «Βγαίνουμε μπροστά».

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 11.00 συντονιζόμαστε με μια live συνάντηση στο Facebook του skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα και στο site «Βγαίνουμε μπροστά».

Πρόκειται για μια δράση που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ικανότητες και δεξιότητες στον χώρο της εργασίας ώστε να αντεπεξέρχονται στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του.

Δύο καταξιωμένοι στο είδος τους ομιλητές θα κληθούν να απαντήσουν με βάση την εμπειρία τους σε δημοφιλείς ερωτήσεις που αφορούν στο εργασιακό περιβάλλον και στη διαχείριση του άγχους, η κα Κλειδά Φανή, Οργανωσιακός Ψυχολόγος, Business Unit Director, Trenkwalder, και η κα Κωστάρα Χρυσάνθη, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ενδυνάμωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού.

Παράλληλα, το κοινό θα μπορεί να υποβάλλει τα ερωτήματά του μέσω της σελίδας Facebook του skywalker.gr, απ’ όπου θα γίνεται και η απευθείας μετάδοση. Θα μεταδοθεί επίσης live από το site vgainoumemprosta.skywalker.gr (χωρίς τη δυνατότητα παρεμβάσεων).

Το Online #JobDay «Εργασιακό περιβάλλον και διαχείριση του άγχους» θα συντονίσει η κα Κοντολέων Άννα, Life Coach.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το site jobdays.gr για περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο Facebook Event Online #JobDay «Εργασιακό περιβάλλον & διαχείριση του άγχους».

Επιπλέον, μπορούν να δουν το video του Online #JobDay «Εργασιακό περιβάλλον και διαχείριση του άγχους» στο εξής link.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγοί επικοινωνίας:

STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, THATS LIFE, MAGDAS NEWS, ENALLAKTIKOS.GR, BUSINESSNEWS.GR, STARTUPPER, E-STAGE.GR, EMEA.GR, DEALNEWS, SIGMA MEDIA GROUP, FRAPRESS.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, ECOZEN.GR, BUSINESS WOMAN, PAIDEIA-ERGASIA.GR, PINK.GR, GOSEMINARS.GR, LET IT BE.GR, FLOW MAGAZINE, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ. 231), mkatsaprini@skywalker.gr

Comments are closed.