Open Close

2ο ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

2ο ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Έρχεται στις 7-9 Οκτωβρίου το 2ο ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, η μεγαλύτερη συνάντηση νέων και επιχειρήσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά σε μια εντυπωσιακή virtual πλατφόρμα. Απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-30 ετών με εκπαιδευτικό υπόβαθρο κυρίως από πολυτεχνείο, σχολές πληροφορικής, οικονομικά πανεπιστήμια και σχολές θετικών επιστημών.

Η εκδήλωση αποτελείται από δύο μέρη:

Πρώτον, το πολυσυνέδριο όπου 220 εισηγητές (ανώτατα στελέχη εταιρειών, HR Directors, startuppers κτλ) θα μιλήσουν για τις τάσεις και ευκαιρίες για απασχόληση σε πολλούς κλάδους της οικονομίας όπως πληροφορική και νέες τεχνολογίες (Data Analytics, Internet of Things, τεχνητή νοημοσύνη, αυτοκίνηση κτλ), το marketing, τα logistics, την ενέργεια, τον τουρισμό κτλ.

Δεύτερον, παράλληλα πραγματοποιούνται ψηφιακά Career Days με τη συμμετοχή 45+ εταιρειών που θα έχουν virtual περίπτερο. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση για ανοιχτές θέσεις εργασίας, να καταστήσουν διαθέσιμο το βιογραφικό τους στις εταιρείες και να συνομιλήσουν με recruiters. Η εγγραφή είναι δωρεάν στο panorama.vfairs.com

Comments are closed.