Open Close

ΕΥ Assurance FutureLab Seminar: Shipping Edition | Upgrade your personal skills

Σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, η ανάγκη για cutting edge ελεγκτικές υπηρεσίες είναι πιο σημαντική από ποτέ. Πώς όμως μπορείς να ξεχωρίσεις σε αυτόν τον μοναδικό κλάδο;

Η γνώση είναι δύναμη κι αν αυτή συνδυαστεί με πρακτική εκπαίδευση και εμπειρίες βγαλμένες από το επιχειρείν, τότε έχουμε τη συνταγή της επιτυχίας! Μέσα από τη σειρά EY Assurance FutureLab Seminars, που πραγματοποιούνται από την ΕΥ Ελλάδος σε συνεργασία με το YES Forum, έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τις γνώσεις σου γύρω από το Audit και να μάθεις εστιασμένα για τις ελεγκτικές υπηρεσίες της ΕΥ στους κλάδους του Shipping, του Core και του Banking & Insurance!

Δε σταματάμε, όμως, εκεί! Στα EY Assurance FutureLab Seminars, θα «ξεκλειδώσεις» τις δυνατότητές σου, κάνοντας upskill σε θεματικές όπως το Personal Brand, το Project Management και το Effective Communication! Όλα αυτά, ενώ δημιουργείς πολύτιμες συνδέσεις, επικοινωνείς με experts και εξερευνείς ευκαιρίες απασχόλησης!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και ζήσε την exceptional experience του 1ου ???? ΕΥ Assurance FutureLab Seminar: Shipping Edition | Upgrade your personal skills.

Πότε; Μα, στις 12 Δεκεμβρίου 2023, 10.00-13.00 στα γραφεία της ΕΥ στην Αθήνα!

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης και να δημιουργήσουμε την επόμενη γενιά ελεγκτών που θα ξεχωρίσει!

Εγγραφή: https://forms.gle/DCHUL9NAUtxd2d7CA

Η διοργάνωση απευθύνεται σε τελειόφοιτους και αποφοίτους Ναυτιλιακών & Οικονομικών Σπουδών.

An exceptional career in Assurance. It’s yours to build.

Comments are closed.