Open Close

ALUMIL Academy, μια καινοτόμα ακαδημία στη Χώρα μας

ALUMIL Academy: Η Ακαδημία που καινοτομεί στον χώρο του Aλουμινίου 

H ALUMIL Academy είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή για τον κλάδο του Aλουμινίου στην Ελλάδα. Το όραμα της ALUMIL, για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και ανάδειξη των δυνατοτήτων όσων ασχολούνται με το Aλουμίνιο και τις προεκτάσεις του, γίνεται πραγματικότητα και μέσω της Ακαδημίας η εταιρεία μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην γενικότερη ανάπτυξη του κατασκευαστικού τομέα.

Οι 3 Πυλώνες της ALUMIL Academy

Το Πρόγραμμα της ALUMIL Academy χωρίζεται σε 3 Πυλώνες, καθένας από τους οποίους καλύπτει διαφορετικούς τομείς. Κάθε κατηγορία είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να προσφέρει γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση στους τομείς που αφορούν τον εκάστοτε εκπαιδευόμενο.

Α. Επαγγελματική Κατάρτιση

Το πρόγραμμα της Επαγγελματικής Κατάρτισης  απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να εισέλθουν στον χώρο και προσφέρει ετήσιο κύκλο σπουδών,  χωρισμένο σε δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα. Ο συγκεκριμένος Πυλώνας συνδυάζει θεωρητική διδασκαλία και πρακτική εφαρμογή, ενώ τα μαθήματα γίνονται στα εργαστήρια της ALUMIL με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού.

Β. Τεχνική Υποστήριξη

Ένα προσιτό και ευέλικτο πρόγραμμα εκμάθησης, προσαρμοσμένο ειδικά στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Οι έμπειροι εκπαιδευτές της ALUMIL διερευνούν  τις ανάγκες σας και σχεδιάζουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για εσάς και το προσωπικό σας.

Γ. Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

Η Ακαδημία της ALUMIL παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα Συμβουλευτικής σε κατασκευαστές αλουμινίου, ώστε να εκσυγχρονίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους και να προσαρμόσουν την επιχείρησή τους στα σύγχρονα πρότυπα. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 μηνών.

Μια Ακαδημία που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Ακαδημίας βρίσκεται η «εμμονή» της ALUMIL για κατασκευαστική αριστεία! Ο κλάδος του Αλουμινίου είναι ο 2ος πιο εξαγωγικός της χώρας μας και δίνει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης σε όσους εισέρχονται σε αυτόν. Τα προγράμματα της σχολής παρέχουν την ευκαιρία σε νέους ή υπάρχοντες επαγγελματίες, να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ALUMIL Academy και αναζητήστε αυτό που ταιριάζει σε εσάς!

Comments are closed.