Open Close

To My Gap Feel & Fill Festival και φέτος κοντά σας! Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών Mind your Edu!

Ξεκίνησες τη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά; Είσαι μαθητής, σπουδαστής φοιτητής, γονιός ή εκπαιδευτικός;

Τότε το φεστιβάλ εκπαίδευσης «My Gap Feel & Fill» του skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα είναι για σένα!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Εκπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων, ΔΙΕΚ και ΙIΕΚ, καθώς και εκπαιδευτικών οργανισμών θα βρίσκονται την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 στο Πολεμικό Μουσείο (Βασ. Σοφίας & Ριζάρη 2) στο κέντρο της Αθήνας για να ενημερώσουν το κοινό για τις νέες εκπαιδευτικές δράσεις, τα προγράμματα εκπαίδευσης και τα σύγχρονα εργαλεία εκμάθησης, διευκολύνοντας έτσι την επιλογή των σπουδών και τις επαγγελματικές τους επιλογές.

Πρόκειται για φεστιβάλ τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης, που τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, με εκπαιδευτικές δράσεις που αφιερώνονται στον επαγγελματικό προσανατολισμό, την προσωπική ανάπτυξη και τη μάθηση. Οι επισκέπτες-μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις θεματικές αναφορικά με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, για το περιεχόμενο των σχολών του μέλλοντος και τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία. Η συμμετοχή τους στις ομιλίες και στα εργαστήρια επαγγελματικού προσανατολισμού θα τους παράσχει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν το τοπίο της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής τους αναζήτησης.

Οι φοιτητές/σπουδαστές θα γνωρίσουν τους σύγχρονους τρόπους διαμόρφωσης του βιογραφικού σημειώματος, τις νέες τεχνικές αναζήτησης εργασίας και, παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα εθελοντισμού και τα εκπαιδευτικά προγράμματα Erasmus.

Απευθύνεται σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και γονείς, σε ενηλίκους που επαναπροσδιορίζονται επαγγελματικά, φοιτητές και σπουδαστές, εκπαιδευτικούς λειτουργούς, συμβούλους και coaches, εκπαιδευτικούς και θεσμικούς φορείς, ιδρύματα, κολέγια και οργανισμούς, όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη βιωματική εκπαίδευση, και σε φορείς και οργανισμούς εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν η Εθνική Ομάδα Παίδων Ρομποτικής και η Ομάδα Ρομποτικής του Προγράμματος Talos του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίες, μέσα από τα project και τη διάδραση τους με το κοινό, θα «φωτίσουν» πολλά από τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το site https://www.mygap3f.gr/ για περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://www.mygap3f.gr/the-education-festival-2023-episkepths-dhlwsh-symmetoxhs

H διοργάνωση του My Gap Feel & Fill Festival πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των εξής:

Υπό την αιγίδα: περιφέρεια Αττικής, Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης

Χώρος φιλοξενίας: Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

Food & Drink Partners: Nestle, Rainbow Waters, EΨΑ

Gift Partners: Labora, About Career, Orientum, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Ελισάβετ Καλαρούτη, Marketing, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6979 504843

Comments are closed.