Open Close

Δωρεάν Σεμινάριο Συμβουλευτικής από τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη – Η πορεία προς την επιτυχία και την αυτοβελτίωση

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ σας προσκαλούν την Κυριακή 11.2.2024, 10:30- 13:00 στο Σεμινάριο Συμβουλευτικής, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (Αριστοτέλους 10). Είσοδος Ελεύθερη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ και το Κέντρο Συμβουλευτικής CAREER LAB, ανέκαθεν πρωτοπορούν και ενσωματώνουν τα δεδομένα των καιρών και τις εκάστοτε εξελίξεις στα προγράμματα σπουδών, στον τρόπο διδασκαλίας, στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας ως απαραίτητο συμπλήρωμα της εκπαιδευτικής τους φιλοσοφίας. Σε αυτό το πλαίσιο της ολιστικής εκπαιδευτικής προσφοράς τους επιδιώκοντας την έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση μαθητών και γονέων για τα νέα και ανατρεπτικά δεδομένα στην «αγορά εργασίας», για τη μαθησιακή διαδικασία αλλά και για την πορεία προς την αυτοβελτίωση και τη μετέπειτα επαγγελματική επιτυχία και κοινωνική καταξίωση διοργανώνουν ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον Σεμινάριο Συμβουλευτικής με τίτλο: «Η πορεία προς την επιτυχία και την αυτοβελτίωση», σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Εmploy Edu, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και το Neapolis Univercity, Pafos».

Αναγνωρισμένοι επιστήμονες, ειδικοί σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού και καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί θα αναλύσουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα, όπως :

  •  η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος
  •  η διαχείριση του άγχους των εξετάσεων
  •  η θρεπτική διατροφή με πνευματικά οφέλη
  •  η σωστή οργάνωση του χρόνου μελέτης
  •  το μεθοδικό & αποδοτικό διάβασμα

To Σεμινάριο Συμβουλευτικής περιλαμβάνει στοχευμένη ενημέρωση για τη διεπιστημονικότητα, τις καινοτόμες εξειδικεύσεις στην αγορά εργασίας, τη σωστή διαχείριση του χρόνου και την αποδοτική οργάνωση της μελέτης, σε συνδυασμό με συμβουλές για σωστή διατροφή και διαχείριση του άγχους των εξετάσεων. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο  Δρ. Ταουσάνης Χρήστος Επιστημονικός Δ/ντης Employ Edu, Συγγραφέας, με αναφορά στα επαγγέλματα του μέλλοντος, στη διεπιστημονικότητα, σε εναλλακτικές εξειδικεύσεις και σε τεχνικές διαχείρισης χρόνου και οργάνωσης μελέτης, η Φλώρα-Μαρία Γιατρά, Βιοχημικός – Διατροφολόγος, με ειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές, Biochemistry and Biotechnology, UTH | Nutrition and Dietetics, IHU, με αναφορά στον ρόλο της διατροφής την περίοδο των εξετάσεων και η Αιμιλία Αξιωτίδου Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοπαιδαγωγός, Συνεργάτιδα Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. με συμβουλές για τη διαχείριση του άγχους των εξετάσεων.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχει ως ομιλητής και ο Ι. Μ. Μπαχαράκης, Διευθυντής Σπουδών του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, με παρουσίαση των στόχων του Σεμιναρίου Συμβουλευτικής.

«Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ επεκτείνεται, εξελίσσεται, καινοτομεί, παραμένοντας συγχρόνως πιστός στο εκπαιδευτικό του όραμα, για ποιοτική, ανανεούμενη, τεχνολογικά προηγμένη και μαθητοκεντρική εκπαίδευση. Η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας και της έμπρακτης υλοποίησής της. Επενδύουμε, λοιπόν, στην εξειδικευμένη, επιστημονική, υψηλού επιπέδου Συμβουλευτική που θα προσφέρει γνώση και όραμα στους μαθητές μας, οριοθετώντας συγχρόνως μεγαλεπήβολους στόχους και θέτοντας τις βάσεις υλοποίησης τους σε έναν ενοποιημένο κόσμο προκλήσεων και προοπτικών», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

 

Comments are closed.