Open Close

1 Θέση Ειδικού Επιστήμονα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Κωδικός Αίτησης: FOSS2018SS-02

Το Εργαστήριο Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας και Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων και Καινοτόμων Εφαρμογών της Ερευνητικής Μονάδας Ενεργειακής Αειφορίας ΦΩΣ, του Πανεπιστημίου Κύπρου, δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης (μερικής ή πλήρους απασχόλησης) Ειδικού Επιστήμονα Υποστήριξης Έργου. Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα εργαστεί στην τεχνική υποστήριξη των ερευνητικών προγραμμάτων των πιο πάνω εργαστηρίων.Σημειώνεται ότι ένας (1) ανθρωπομήνας εργασίας πλήρους απασχόλησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ισούται με 140 ώρες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
- Δίπλωμα Ανώτερου Τεχνολογικού Ινστιτούτου ή Τ.Ε.Ι. ή ισότιμου προσόντος σε ηλεκτρολογία ή απολυτήριο Μέσης Εκπαίδευσης ή Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.

- Καλή γνώση της Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Πρακτική εμπειρία σε θέματα ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικών.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ: Ο/Η Ειδικός/ή Επιστήμονας θα παρέχει τεχνική υποστήριξη στα πλαίσια των αναγκών των ερευνητικών προγραμμάτων των πιο πάνω εργαστηρίων.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: Η πλήρωση της θέσης (μερικής ή πλήρους απασχόλησης) είναι με μονοετές συμβόλαιο σε ωριαία βάση, με δυνατότητα ανανέωσης. Το κατώτατο όριο του ωριαίου κόστους εργοδότησης καθορίζεται σε €8,57 (που αντιστοιχεί σε μηνιαίο μισθό €1200 με βάση τις 140 ώρες εργασίας) και θα κυμανθεί μέχρι το ανώτατο όριο του ωριαίου κόστους εργοδότησης σε €20,00 που αντιστοιχεί σε μηνιαίο μισθό €2800 με βάση τις 140 ώρες εργασίας), αναλόγως εμπειρίας και προσόντων καθώς επίσης και των εργασιών του έργου. Από αυτό το ποσό θα αφαιρούνται οι εισφορές του εργοδότη και εργοδοτούμενου στα διάφορα Ταμεία του Κράτους καθώς επίσης και τυχόν Φόρος Εισοδήματος. Το συμβόλαιο δεν προνοεί καταβολή 13ου μισθού και παροχή Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα: 1. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εν λόγω θέση. 2. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα. 3. Αντίγραφα διπλωμάτων και αναλυτική βαθμολογία διπλωμάτων 4. Ονόματα και στοιχεία τουλάχιστον δύο ατόμων από τα οποία μπορούν να ζητηθούν συστατικές επιστολές.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Κωνσταντίνα Ιωάννου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις cioann03@ucy.ac.cy και foss.vacancies@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται και ο κωδικός αίτησης (FOSS2018SS-02).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον Δρ. Γεώργιο Η. Γεωργίου, τηλ: 22-892272 ή email: geg@ucy.ac.cy

Comments are closed.