Open Close

ΑΣΕΠ 2023: Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα κατάταξης εκπαιδευτικών, κατά κλάδο και ειδικότητα

ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2023: Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα κατάταξης, κατά κλάδο και ειδικότητα των εκπαιδευτικών για τις προσλήψεις γενικής εκπαίδευσης

Απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 ΚΑΙ 2ΓΕ/2023, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα καθώς και ανά μουσική ειδίκευση για τους κλάδους ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε..

Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα κατάταξης, κατά κλάδο και ειδικότητα για τις ως άνω Προκηρύξεις έχουν καταχωριστεί στα ακόλουθα συνοδευτικά αρχεία: 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023.

Από τη στιγμή λοιπόν που απεστάλησαν οι προκηρύξεις αναμένεται επίσημη ανακοίνωσή για την περίληψη των δύο διαγωνισμών και φυσικά οι προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ακόμη και στην περίπτωση προκήρυξης εκλογών η διαδικασία θα υλοποιηθεί κανονικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το ΑΣΕΠ έχει σχετική απόφαση/έγκριση του ΣτΕ για την εξαίρεση της 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 από τη παύση των διαδικασιών προσλήψεων που προβλέπεται κατά το νόμο στη διάρκεια προεκλογικής περιόδου.

Η σπουδαιότητα των συγκεκριμένων προκηρύξεων έγκειται στο γεγονός πως θα ανοίξουν ξανά τους πίνακες κατάταξης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, δασκάλων και των καθηγητών, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πίνακας Θέσεων
Απαιτούμενα προσόντα

Comments are closed.