Open Close

Φιλόλογος και άλλες θέσεις

Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης αναζητά μαθηματικό με φροντιστηριακή εμπειρία σε μαθητές β΄ και γ΄ λυκείου. απαραίτητη η προϋπηρεσία και η ύπαρξη προσωπικών σημειώσεων.

φροντιστηριο μεσησ εκπαιδευσησ στην ανατολικη θεσσαλονικη ζητα εμπειρο βιολογο και χημικο για συνεργασια.απαραιτητη η υπαρξη προσωπικων σημειωσεων.

Ζητείται καθηγητής/ρια Ιταλικών για κέντρο ξένων γλωσσών στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Αν κάποιος/α ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου στο

Φυσικός ζητείται για απογευματινή ημιαπασχόληση από εκπαιδευτικό όμιλο με προγράμματα e-learning για δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Απαιτούνται γνώσεις office και internet και συγγραφική ικανότητα. Θα προτιμηθούν όσοι έχουν εμπειρία σε εκπαίδευση από απόσταση.

Καθηγητές,- τριες Αγγλικών και Γερμανικών, απόφοιτοι σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ζητούνται από γνωστό φροντιστηριακό όμιλο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για τη νέα σχολική χρονιά.

Από νεοσύστατο φροντιστήριο ζητείται φιλόλογος με εμπειρία στην έκθεση. Απαραίτητη προυπόθεση να διαμένει στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ( Περαία, Επανωμή ), και να διαθέτει μεταφορικό μέσο.

Comments are closed.