Open Close

Virtual Open Day από το ΔΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού ΟΠΑ

Virtual Open Day από το ΔΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού ΟΠΑ

Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΔΜΠΣ) στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει «Ημέρα Ενημέρωσης» (Virtual Open Day), την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 και ώρα 18:30 -20:30.

Στην ανοικτή διαδικτυακή παρουσίαση, με στόχο τη γνωριμία και την ενημέρωση των υποψηφίων για το ΜΠΣ, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Προγράμματος, να συζητήσουν με τον Διευθυντή του Προγράμματος Αναπληρωτή Καθηγητή Ιωάννη Νικολάου και απόφοιτους και να επιλύσουν τις απορίες τους.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Απαραίτητη η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα https://forms.gle/DXf7DSouEeaE22K38 προκειμένου να γίνει κράτηση της θέσης. Εφόσον ολοκληρωθεί η εγγραφή, 2 μέρες πριν την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με email αναφορικά με τον σύνδεσμο για την Virtual Open Day.

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε ήδη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Η διαδικασία αποδοχής και αξιολόγησης των αιτήσεων υποψηφιότητας είναι κυλιόμενη και πραγματοποιείται σε επιμέρους κύκλους:

 Η καταληκτική ημερομηνία αποδοχής αιτήσεων του 1ου κύκλου είναι η Πέμπτη 29/04/2021
 Η καταληκτική ημερομηνία αποδοχής αιτήσεων του 2ου κύκλου είναι η Τρίτη 01/06/2021

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι αιτήσεις αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας. H ηλεκτρονική αίτηση πραγματοποιείται στον σύνδεσμο:  https://e-graduate.applications.aueb.gr/

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Προγράμματος στο email hrmsc_secr@aueb.gr

Comments are closed.