Open Close

Θέσεις Υποψήφιων Διδακτόρων στο Δ.Π.Θ.

1 Θέση Υποψήφιου Διδάκτορα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Δ.Π.Θ.
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προτίθεται να καλύψει μία (1) θέση για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στη θεματική περιοχή «Στοχαστικά μαθηματικά στο Δημοτικό Σχολείο: Ζητήματα μάθησης και διδασκαλίας».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής συναφούς γνωστικού αντικειμένου και να διαθέτουν πιστοποιητικό επάρκειας της Αγγλικής γλώσσας.

Καλούνται, όσοι/όσες ενδιαφέρονται, να καταθέσουν σχετική αίτηση και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, μέχρι και τις 25/02/2019

Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας, Δ.Π.Θ.
Το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ., σύμφωνα με τον Νόμο 4485/2017 (άρθρο 42) και τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (άρθρα 3,4,5, 6), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα, να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

1. Αίτηση προς τη Γραμματεία των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
3. Προσχέδιο της διδακτορικής διατριβής , στο οποίο θα δηλώνεται η μεθοδολογία, το περιεχόμενο και η πρωτοτυπία της διατριβής(συνοπτικό)
4. Αντίγραφο πτυχίου
5. Αντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης
6. Αντίγραφα πιστοποιητικών ξένων γλωσσών
7. Συστατικές επιστολές-Δημοσιεύσεις.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος, mstidp@he.duth.gr (link sends e-mail), έως τις 1 Μαρτίου του 2019.

 

Σημείωση:Η ηλεκτρονική υποβολή των δικαιολογητικών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 10 MB, για να είναι επιτυχής.

 

Comments are closed.