Open Close

Μαθήματα επιχειρηματικότητας… Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων

Μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα διεξαχθεί ο επόμενος διαδικτυακός κύκλος του Teen Business School. Από την Τρίτη, 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις για την επιχειρηματικότητα, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τις ψηφιακές επιχειρήσεις και την αλληλεπίδραση επιχειρήσεων και περιβάλλοντος!

Παιδιά ηλικίας 14 έως 18 ετών από όλη την Ελλάδα θα παρακολουθήσουν τη 13η διοργάνωση του Νο 1 σχολείου νεανικής επιχειρηματικότητας, μέσω εικονικής αίθουσας (zoom).

 Είμαστε περήφανοι για:

  • τους 375 απόφοιτους,
  • τη 99% ικανοποίηση των μαθητών (και των γονέων τους)
  • τα Gold & Platinum awards στο Education Leaders Awards
  • την ξεχωριστή παρουσίαση του Teen Business School πρόσφατα στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας

 Στους στόχους του προγράμματος περιλαμβάνεται το να μάθουν οι συμμετέχοντες τις έννοιες της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, ενώ θα μπορέσουν να ανακαλύψουν τον τρόπο εύρεσης και υλοποίησης μιας επιχειρηματικής ιδέας. Καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και επιτυχημένοι επαγγελματίες/επιχειρηματίες θα μοιραστούν τις γνώσεις, τα λάθη και τις επιτυχίες τους, με τους μαθητές-τριες του Teen Business School.

 Στους στόχους του προγράμματος εντάσσεται ακόμη η συμβουλευτική και η ενημέρωση των νέων για τις ακαδημαϊκές σπουδές. Με ποικίλες διαλέξεις σχετικές με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, οι μαθητές θα διευκολυνθούν σημαντικά στο “να χαράξουν” το μέλλον τους.

Η βιωματική μάθηση η συμμετοχή των παιδιών είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του προγράμματος μας. Οι μαθητές μας κατά τη διάρκεια των διαλέξεων θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις.

 Το 13ο Teen Business School θα διοργανωθεί με τη χορηγία των εταιρειών Kleemann, efood, Deloitte, ηλεκτρικές συσκευές Gruppe, Employ edu – Σύμβουλοι εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας, 2ence, ERGON blog, και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ), της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτομικών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

 

13-TBS (1)

Comments are closed.