Open Close

Θέλεις να εργαστείς ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας;

Το 1ο Πρόγραμμα Πρακτικής Εκπαίδευσης & Πιστοποιημένης Εξειδίκευσης Συμβούλων με Επαγγελματική Αποκατάσταση επιστρέφει!

 »"

Η Ακαδημία Επαγγελματικού Προσανατολισμού έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στα άτομα που ασχολούνται με εκπαιδευτικά (και όχι μόνο) περιβάλλοντα την τεχνογνωσία και τις γνώσεις για να συμβουλεύουν και να υποστηρίζουν μαθητές/ριες & φοιτητές/ριες που προετοιμάζονται για την πρόσβαση σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, καθώς και επαγγελματίες που επιθυμούν αλλαγή καριέρας και επιθυμούν να εργαστούν ως σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το επτάμηνης διάρκειας πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν φοιτητές/ριες (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί) καθώς και εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες – εργαζόμενοι/ες που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις, όπως περιγράφεται στον οδηγό του προγράμματος της Ακαδημίας Επαγγελματικού Προσανατολισμού της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας.

Η Ακαδημία προσφέρει άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα προγράμματα εκπαίδευσης στην Ελλάδα που συνδέεται με υψηλή απασχολησιμότητα και αποκατάσταση!

Ειδικότερα,  οι απόφοιτοι που θα ολοκληρώσουν τη φοίτηση και θα αξιολογηθούν με τις υψηλότερες επιδόσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν άμεσα ως συνεργάτες στον εκπαιδευτικό μας όμιλο. Επιπρόσθετα, θα εφοδιαστούν με μια πιστοποίηση και με πρακτικές γνώσεις για να στελεχώσουν αντίστοιχες θέσεις και ρόλους στην εκπαίδευση, σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού, σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και σε κέντρα συμβουλευτικής και υποστήριξης νέων και ενηλίκων, ως πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.

 Ήδη απόφοιτοι/ες της 1ης Ακαδημίας Επαγγελματικού Προσανατολισμού εργάζονται σαν σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού στην εταιρεία μας κάνοντας πράξη το αίτημα για τη σύνδεση της Ακαδημίας με την αγορά εργασίας!

Πως θα υλοποιείται το πρόγραμμα;

Μια επιστημονική ομάδα με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού με τη συνδρομή καταρτισμένων στελεχών συμβουλευτικής, έχει συνθέσει ένα στοχευμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της επαγγελματικής συμβουλευτικής. Οι εκπαιδευτές παρέχουν μια μέθοδο διαδοχικών βημάτων που ενθαρρύνει τους/ις συμμετέχοντες/ουσες να εξετάσουν τα αποτελέσματα που θέλουν από την επαγγελματική τους πρακτική και να συμμετέχουν στον καθορισμό στόχων για τον εαυτό τους. Αναπτύσσοντας αυτές τις συνήθειες στην επαγγελματική πρακτική, είναι σε θέση να συμβουλεύουν τους πελάτες τους με αποτελεσματικά μέσα μετάδοσης επιτυχίας στη μελλοντική τους καριέρα.

Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες καθοδήγησης και οι συμμετέχοντες/ουσες παρακολουθούνται από έναν έμπειρο Εκπαιδευτή από την αρχή μέχρι το τέλος για να τους καθοδηγήσει στη διαδικασία και να τους μεταφέρει πρακτικά εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες.

Λόγοι για να ενταχθείτε στην Ακαδημία Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Μεγάλο ποσοστό νέων ανθρώπων αναζητά σπουδές, εργασία, είτε μερική είτε πλήρη απασχόληση, είτε επανασχεδιάζει την καριέρα του. Κατά συνέπεια, τα τελευταία χρόνια οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας -που πέρα από το θεωρητικό υπόβαθρο έχουν και πρακτικές γνώσεις και άρτια πληροφόρηση- έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Η Ακαδημία Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα βοηθήσει τους/τις υποψήφιους/ες συμβούλους σταδιοδρομίας και τους/ις συμβούλους απασχόλησης να αποκτήσουν,  πέρα από τη θεωρητική επιμόρφωσή τους, την τεχνογνωσία και μεθοδολογία, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν καλύτερα όσους/ες σχεδιάζουν τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές τους σπουδές, είναι άνεργοι/ες κ.λπ.

 Τι θα κάνεις;

✓ Ενδελεχή ανάλυση και έρευνα όλων των επιστημονικών πεδίων και κλάδων για να προσδιορίσουμε το είδος της εργασίας, τις απαιτήσεις, ποιος το προσφέρει, τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις τάσεις-προοπτικές κλπ.

✓ Ανάλυση Τεστ Επαγγελματικών ενδιαφερόντων στο πλαίσιο συνεδρίας συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένου του στόχου της συνεδρίας, του χρονικού πλαισίου και των αναμενόμενων θεμάτων.

✓ Μεθοδολογία Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου.

✓ Μεθοδολογία για θέματα καριέρας με νέους που συνεχίζουν σε μεταπτυχιακές σπουδές και δυσκολεύονται να επιλέξουν αντικείμενο και ίδρυμα σπουδών.

✓ Μεθοδολογία για ενήλικες και συμβουλευτική για αλλαγή σταδιοδρομίας / επανατοποθέτηση.

 Τι θα κερδίσεις;

  • Πρακτικές γνώσεις και εφαρμόσιμη μεθοδολογία από έμπειρα στελέχη του κλάδου
  • Αξιοποιήσιμες δεξιότητες συμβουλευτικής και πρόσθετα skills που χρειάζεται ο/η σύγχρονος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού
  • Τεχνογνωσία που μόνο καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη επαγγελματικού προσανατολισμού όπως οι εκπαιδευτές μας μπορούν να σου μεταφέρουν
  • Ένταξη σε ένα μοναδικό δίκτυο συνεργατών και φορέων σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο
  • Πιστοποιητικό επιμόρφωσης που θα σου δώσει και τη δυνατότητα ένταξης στα επίσημα μητρώα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
  • Εκπαίδευση κύρους και υψηλής αναγνωρισιμότητας πλαισιωμένη με γνώσεις που δεν μπορεί να σου προσφέρει κανένα θεωρητικό eLearning πρόγραμμα
  • Προοπτική Επαγγελματικής αποκατάστασης σε έναν ηγετικό φορέα του χώρου!

Μάθε περισσότερα εδώ > https://bit.ly/3BxZwdm

Comments are closed.