Open Close

Διαδικτυακή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού | Σχολές & Προοπτικές στην Επαγγελματική Εκπαίδευση

H Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας υπόψη τις ραγδαίες αλλαγές και τον μετασχηματισμό της αγοράς εργασίας, διοργανώνει σε συνεργασία με την EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας ημερίδα για την Επαγγελματική Εκπαίδευση που είναι ένας λιγότερο προτιμώμενος και γνωστός δρόμος για την επιτυχία.

Μέσα από την 20ετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ Χ. Ταουσάνης από την EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, σημαντικά δεδομένα & πληροφορίες για να κατακτήσουν οι μαθητές τους στόχους τους και να κατανοήσουν οι γονείς τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης σε σχέση με την αγορά εργασίας.

Οι καθηγητές του ΕΠΑΛ και ΙΙΕΚ της ΑΓΣ θα αναδείξουν καινοτόμες εξειδικεύσεις και νέα επαγγέλματα καθώς και τις σπουδές που οδηγούν σε αυτά, ενώ  νέοι επαγγελματίες απόφοιτοι των Σχολείων αυτών θα μοιραστούν τις εμπειρίες που δικαίωσαν την επιλογή τους.

Τέλος, από την πλευρά των εργοδοτών θα συζητηθούν οι ελκυστικές δεξιότητες που αναπτύσσονται στην επαγγελματική εκπαίδευση και προτιμώνται στην αγορά εργασίας σε σύγκριση με την γενική εκπαίδευση.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη και θα υλοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου στις 19:00. Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει απλά να πατήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://employedu.clickmeeting.com/-amerikanikh-gewrkikh-sxolh-07-05-2022 και να κάνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN NOW που θα βρείτε μέσα σε αυτό το e-mail.

Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet! Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και στη γραμματεία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Comments are closed.