Open Close

Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων τον Ιανουάριο!

Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων τον Ιανουάριο!

Η ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.:

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης και πιστοποίησης της Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικής περιόδου 2020-2021.

Οι εξετάσεις προγραμματίζονται για το τέλος Ιανουαρίου 2021, ως εκ τούτου, το επόμενο διάστημα, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. εντατικοποιεί την αξιολόγηση των αιτήσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας που έχουν υποβληθεί στο Πρωτόκολλο του Οργανισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας έχουν όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη έως σήμερα υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση και έχουν αποστείλει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ή θα υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και θα αποστείλουν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών έως και την 30η Οκτωβρίου 2020 (απόδειξη της ημερομηνίας αποστολής φακέλου δικαιολογητικών αποτελεί η σφραγίδα ταχυδρομείου ή το απόκομμα εταιρείας ταχυμεταφορών). Επίσης, όσοι κατοχύρωσαν το δικαίωμα συμμετοχής από προηγούμενες εξεταστικές περιόδους. Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις κατηγορίες δικαιούχων συμμετοχής στις εξετάσεις.

Για τις ακριβείς ημερομηνίες, τα σημεία διεξαγωγής των εξετάσεων (Εξεταστικά Κέντρα) και τις ειδικότερες λεπτομέρειες συμμετοχής στις εξετάσεις, λαμβάνοντας υπ ‘ όψιν και τους περιορισμούς που τίθενται από τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση των υποψηφίων αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στις «Ανακοινώσεις», σταδιακά, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. εύχεται σε όλους τους υποψήφιους Καλή επιτυχία.
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Ιωάννα Λυτρίβη

EkpaideusiEnilikon_elearning

Comments are closed.