Open Close

Μέγιστη μοριοδότηση για Συμβούλους Σταδιοδρομίας στα ΣΔΕ

Μέγιστη μοριοδότηση για Συμβούλους Σταδιοδρομίας στα ΣΔΕ

Σύμφωνα με την τελευταίες προκηρύξεις για προσλήψεις Συμβούλων Σταδιοδρομίας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, στα κριτήρια μοριοδότησης περιλαμβάνεται η επιμόρφωση τόσο στο πεδίο των ΣΔΕ και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων όσο και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Η EMPLOY ως πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ υλοποιεί εξειδικευμένα επιμορφωτικά προγράμματα
• Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δια Βίου Μάθηση: Αρχές, Φιλοσοφία & Μεθοδολογία για ΣΔΕ, ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΚΔΒΜ» (400 ώρες)
• Επαγγελματική Συμβουλευτική, Επαγγελματικός Προσανατολισμός & Συμβουλευτική Καριέρας: Εκπαίδευση & Κατάρτιση Στελεχών ( 500 ώρες με ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ )

τα οποία, ενδεικτικά, μοριοδοτούνται σε προκηρύξεις και αποτελούν συνεκτιμώμενο προσόν σε Προκηρύξεις Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Σ.Ε.Κ.), στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), στις Πειραματικές Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) & στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Ο.Α.Ε.Δ..

Ο εκπαιδευτικός όμιλος της Employ είναι από τους ελάχιστους φορείς στην Ελλάδα που περιλαμβάνει ΚΑΙ δομή υλοποίησης του προγράμματος (Πιστοποιημένο ΚεΔιΒιΜ) αλλά και χώρο εφαρμογής της ΣυΕΠ. Επίσης, στον εκπαιδευτικό όμιλο της Employ περιλαμβάνεται η μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας με παρουσία και δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα! Μάλιστα, οι ακαδημαϊκά υπεύθυνοι και επιμορφωτές του προγράμματος Συμβουλευτικής είναι από τα 84 μόλις στελέχη που έχουν πιστοποιηθεί στην Ελλάδα για το ανώτερο μητρώο Α1.

Προλάβετε τον επόμενο κύκλο προγραμμάτων και επωφεληθείτε από τις μειωμένες τιμές για φοιτητές και ανέργους. Κάντε εγγραφή στην πολυβραβευμένη πλατφόρμα MELO DIGITAL SCHOOL που σας προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον μάθησης και μεγιστοποιεί τα μαθησιακά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της EMPLOY: 2310.230545 & 211.7706766.

Επιμέλεια Σύνταξης: EMPLOY Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας

Comments are closed.