Open Close

Ενημέρωση αποτελεσμάτων αιτήσεων μετεγγραφών για εισαχθέντες με την κατηγορία του 5% και αδελφών πασχόντων

Ενημέρωση αποτελεσμάτων αιτήσεων μετεγγραφών για εισαχθέντες με την κατηγορία του 5% και αδελφών πασχόντων 

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει:

α) τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την κατηγορία των παθήσεων της υπ΄αριθμ.Φ151/17897/Β6/2014 Κ.Υ.Α.(Β’ 358), όπως αυτή εκάστοτε τροποποιείται ή αντικαθίσταται, σε ποσοστό 5% καθ ΄υπέρβαση του αριθμού εισακτέων και χωρίς εξετάσεις το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής,

β) τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α., έχοντες αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές, εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 με την κατηγορία των παθήσεων της υπ΄αριθμ. Φ151/17897/Β6/2014 Κ.Υ.Α.(Β’ 358), όπως αυτή εκάστοτε τροποποιείται ή αντικαθίσταται, ή με την κατηγορία των διακριθέντων αθλητών του άρθρου 34 του ν. 2725/1999 (Α’ 121), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής,

ότι τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών είναι διαθέσιμα από σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή μέσω του σχετικού συνδέσμου https://transfer.it.minedu.gov.gr ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από σχετικό σύνδεσμο.
Για την εισαγωγή τους στην ειδική εφαρμογή απαιτείται  να χρησιμοποιήσουν  τον κωδικό χρήστη (username) και το συνθηματικό (passwd) του  Ιδρυματικού  τους λογαριασμού, μέσω των οποίων ταυτοποιούνται στην Υποδομή Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του ΕΔΥΤΕ .

Επιπλέον, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές που υπέβαλλαν αίτηση για κατ΄εξαίρεση μετεγγραφή, ότι η εξέταση των αιτημάτων έχει ήδη ξεκινήσει από την αρμόδια Επιτροπή και τα αποτελέσματα θα κοινοποιούνται στους ενδιαφερόμενους μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και sms.

Comments are closed.