Open Close

Ενισχυτική Διδασκαλία στο Γυμνάσιο

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΠΕΘ Ιωάννη Παντή ορίστηκαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Παρακολούθησης, Ελέγχου και Συντονισμού της πράξης «Ενισχυτική διδασκαλία στη Β/θμια εκπαίδευση, σχολικό έτος 2016-2017»(Κ.Ε.Π.Ε.Σ). Έργο της Επιτροπής είναι η συνολική εποπτεία της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, η διενέργεια επιτόπιας εποπτείας στα Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (Σ.Κ.Α.Ε.), οι εισηγήσεις προς τον Γενικό Γραμματέα ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την αποδοχή ή μη της δημιουργίας Σ.Κ.Α.Ε. στις εξαιρετικές περιπτώσεις.
Επίσης, στο έργο της περιλαμβάνονται οι οι εισηγήσεις προς τον Γενικό Γραμματέα ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την έγκριση ή μη λειτουργίας τμημάτων, η διαβίβαση στην Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ/Τομέας Παιδείας στοιχείων, η υποβολή προς τον  Γενικό Γραμματέα ΥΠ.Π.Ε.Θ. μίας (1) ενδιάμεσης και μίας (1) τελικής απολογιστικής έκθεσης αποτελεσμάτων εφαρμογής της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.
Οι εργασίες της Κ.Ε.Π.Ε.Σ. διαρκούν μέχρι το πέρας εκτέλεσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Πράξης. Η Κεντρική Επιτροπή Παρακολούθησης, Ελέγχου και Συντονισμού της πράξης «Ενισχυτική διδασκαλία στη Β/θμια εκπαίδευση, σχολικό έτος 2016-2017» (Κ.Ε.Π.Ε.Σ.) ορίζεται ως μη αμειβόμενη.
Τα μέλη της Επιτροπής είναι οι εξής:
1.Μποφυλάτος Σταύρος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΥΠ.Π.Ε.Θ., Πρόεδρος.
2.Βαλιάντζας Κωνσταντίνος, Προϊστάμενος της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ/Τομέας Παιδείας, Αναπληρωτής Πρόεδρος.
3. Πασχαλίδου Αναστασία, Προϊσταμένη του Τμήματος Α ́-Σπουδών και Εφαρμογής Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΥΠ.Π.Ε.Θ.
4.Θανασουλοπούλου Ελένη ,εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ06, αποσπασμένη στη Διεύθυνση Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Τμήμα Α ́-Σπουδών  και Εφαρμογής Προγραμμάτων , ΥΠ.Π.Ε.Θ.
5.Ψαθά Κωνσταντίνα, διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού του Τμήματος Α ́ – Σπουδών και Εφαρμογής Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Comments are closed.