Open Close

Τι αλλαγές θα έχει η εγκύκλιος αναπληρωτών

Τι αλλαγές θα έχει η εγκύκλιος αναπληρωτών

 

Ενημερωτικό δελτίου του αιρετού ΚΥΣΠΕ Δημήτριου Μπράτη

 

Με σημερινό ενημερωτικό του σημείωμα ο αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Δημήτριος Μπράτης, έπειτα από ενημέρωση από τα αρμόδια τμήματα αναπληρωτών ενημερώνει για τις αλλαγές που θα έχει η εγκύκλιος αναπληρωτών.

 

Αυτές αφορούν συνοπτικά τα ακόλουθα:

1.    Προσμέτρηση προϋπηρεσίας από το 2012 και εξής με βάση το  νόμο

2.    Ο χρόνος κτήσης του πτυχίου δεν λαμβάνεται υπόψη μεταξύ υποψηφίων που απέκτησαν το πτυχίο μετά από συμμετοχή τους στην ίδια εξεταστική περίοδο. Αν η κτήση του πτυχίου πραγματοποιήθηκε στην ίδια εξεταστική περίοδο (εξεταστική περίοδος, χειμερινού εξαμήνου ή εξεταστική περίοδος εαρινού εξαμήνου ή εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου) για τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων αυτών λαμβάνεται υπόψη ο βαθμός του πτυχίου, μετά η βαθμολογία τους σε διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π και τέλος ο χρόνος κτήσης του πτυχίου.»

«Η ρύθμιση θα έχει εφαρμογή, κυρίως, στους πίνακες μηδενικής προϋπηρεσίας. Σε όσους είναι στους πίνακες με προϋπηρεσία θα ισχύσει μόνο όταν αυτή είναι ακριβώς ίδια και εφόσον το πτυχίο αποκτήθηκε την ίδια εξεταστική περίοδο του ίδιου έτους» αναφέρει ο κ. Μπράτης.

 

Η πιο πάνω ρύθμιση εμπεριέχεται στο νόμο 4316 του 2014 άρθρο 72.

 

Ο αιρετός στο ΚΥΣΠΕ γνωστοποιεί ότι δεν καταργήθηκε η ποινή της δίχρονης διαγραφής , ούτε ρυθμίστηκε το θέμα της μιας μέρας διαφοράς στην προϋπηρεσία ( προσλήψεις ΕΣΠΑ- κρατικού προϋπολογισμού στις αρχές Σεπτέμβρη) αφού το πολυνομοσχέδιο για την παιδεία δεν κατατέθηκε ακόμη στη Βουλή. Κατά τα άλλα η εγκύκλιος θα έχει το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο με την περσινή.

 

Το αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα του αιρετού στο ΚΥΣΠΕ

Comments are closed.