Open Close

Συγκρότηση Επιτροπής Επιλογής εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό

Επιτροπή Επιλογής εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό, συγκροτήθηκε με απόφαση του υπουργό Παιδείας. Αριστείδη Μπαλτά.

Η σύνθεση της Επιτροπής έχει ως εξής:

1. Δρόσος Δημήτριος του Λεωνίδα, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ισπανικής Γλώσσας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια Πρόεδρο την Αναστασιάδη Μαρία-Χριστίνα του Κων/νου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

2. Δόκου Μαρία του Αθανασίου-Ιωάννη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ξένων και Μειονοτικών Σχολείων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ζήγρα Παρασκευή του Ιωάννη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προμηθειών και Διαχείρισης Υλικού του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

3. Ρούνη Βασιλική του Ιωάννη, Προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης Προσωπικού της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ξένων και Μειονοτικών Σχολείων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ταβουλάρη Μαρία του Γεωργίου, Προϊσταμένη του Τμήματος Σπουδών, Προγραμμάτων, Οργάνωσης και Μαθητικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ξένων και Μειονοτικών Σχολείων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

4. Κατωπόδη Απόστολο του Παναγιώτη .Σχολικό Σύμβουλο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ ́Αθήνας, κλάδου ΠΕ01, τακτικό μέλος με αναπληρωτή το Σχολικό Σύμβουλο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α ́ Αθήνας, κλάδου ΠΕ 14-04 Πολύδωρο Βασίλειο του Γεωργίου .

5. Βαγή Ευφροσύνη του Παναγιώτη, . Σχολική Σύμβουλο Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Αττικής, κλάδου ΠΕ60, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή το Σχολικό Σύμβουλο Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής, κλάδου ΠΕ70, Μανωλάκο Προκόπη του Ηλία,

6 Οικονόμου Τριαντάφυλλος του Μαυρουδή, Γεν. Γραμματέα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, τακτικό μέλος με αναπληρωτή το μέλος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Φασφαλή Νικόλαο του Γεωργίου

7.Ελένη Ζωγραφάκη-Τελεμέ του Νικολάου, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, Κωνσταντίνου Νικηφόρο του Ανδρέα

Η θητεία της Επιτροπής Επιλογής έχει διάρκεια ενός έτους.

Πηγή esos.gr

Comments are closed.