Open Close

Εξετάσεις εισαγωγής στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Εξετάσεις εισαγωγής στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (αριθμ. συνεδρ. 1726/14-04-2022) μετά από την απόφαση της Γ.Σ. της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (συνεδρία αριθμ. 114/13-04-2022), η οποία ως μονοτμηματική Σχολή ασκεί και τις αρμοδιότητες της Συνέλευσης του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, καλούνται όσοι έχουν ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις εισιτήριες εξετάσεις του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, να υποβάλουν από 1 έως και 10 Ιουνίου 2022, τα δικαιολογητικά τους στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων [Κτήριο Διοίκησης (Μεταβατικό κτίριο), 1ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη 45110, Ιωάννινα].

(Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Γραμματείας: 26510-07117 και 26510-07257, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gramarts@uoi.gr).

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Aίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται)ΑΙΤΗΣΗ
  • Τίτλος σπουδών ή αποδεικτικό απόλυσης (οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τριταξίου Γυμνασίου ή ενδεικτικού προαγωγής από αντίστοιχη τάξη εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου Γυμνασίου ή ισότιμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού, που έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους).

Όσοι από τους υποψήφιους κατέχουν τίτλο μέσης εκπαίδευσης αλλοδαπής, οφείλουν να προσκομίσουν:

α) επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου της απόλυσής τους, μεταφρασμένο από την ελληνική διπλωματική αρχή στο εξωτερικό ή από τη μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. Επίσης γίνονται δεκτές μεταφράσεις που γίνονται από δικηγόρο που έχει το δικαίωμα μετάφρασης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36§ 2γ του Ν.4194/2013.

β) βεβαίωση της αρμόδιας εκπαιδευτικής ή διπλωματικής αρχής της οικείας χώρας από την οποία να προκύπτει ότι ο τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που κατέχουν τους παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας αυτής.

3)   Φάκελο με καλλιτεχνική εργασία (Στα έργα να μην αναγράφεται το όνομα του υποψηφίου, παρά μόνον στον φάκελο τον εξωτερικό που τα εμπεριέχει).

  • Αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν είναι ακριβή κατά το περιεχόμενό τους.

Υπενθυμίζεται ότι μόνο μετά από θετική κρίση της αρμόδιας Επιτροπής Εισιτηρίων Εξετάσεων για το έργο τους, θα μπορέσουν οι υποψήφιοι της παραπάνω κατηγορίας να λάβουν μέρος στις εισιτήριες εξετάσεις του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

Comments are closed.