Open Close

Νηπιαγωγοί & Βρεφονηπιοκόμοι σε παιδικό σταθμό στη Γερμανία

Ζητούνται νηπιαγωγοί ή βρεφονηπιοκόμοι, απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ αντίστοιχα, με ενδιαφέρον και αγάπη προς τα παιδιά, για την κάλυψη θέσεων εργασίας, στον παιδικό σταθμό «Die kleine Piraten», στην πόλη του Μονάχου.
Απαραίτητη προϋπόθεση, η κατοχή αναγνωρισμένου πιστοποιητικού, της γνώσης της γερμανικής γλώσσας, σε επίπεδο Β1, με τον όρο της προσκόμισης του πιστοποιητικού, του επιπέδου Β2, εντός 6 μηνών.

Η θέση εργασίας, παρέχει σταθερό μισθό, πλήρης απασχόληση, ασφάλεια υγείας, χώρο διαμονής, καθώς και βοήθεια, σε σχέση με γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν, την νομική εγκατάσταση στο κράτος της Γερμανίας.

Το νηπιαγωγείο βρίσκεται στην πόλη του Μονάχου, με τη διεύθυνση Moosfeld 85 και σε απόσταση, 5 λεπτών από τη στάση του μετρό. Αποτελεί ένα πολυπολιτισμικό, παιδικό και βρεφονηπιακό σταθμό, φιλοξενώντας 5 τμήματα βρεφονηπιακών τμημάτων και 1 τμήμα νηπιαγωγείου.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να υποβάλλει το βιογραφικό του στο e-mail: artemis@freenet.de(link sends e-mail), ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς, με τη υπεύθυνη του παιδικού σταθμού, κυρία Αναστασία Αποστόλου στον αριθμό 0049/ 1635681521.

Πηγή: career.duth.gr

Comments are closed.