Open Close

45 θέσεις εργασίας στην κατασκήνωση του Δήμου Χερσονήσου

assets_LARGE_t_183761_53529767.jpg

Ο Δήμος Χερσονήσου Ν. Ηρακλείου μετά την υπ αριθμ. 281/2016 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χερσονήσου , ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι δύο (2) μήνες), συνολικού αριθμού σαράντα πέντε ατόμων (45) για την αντιμετώπιση κατεπείγουσας ανάγκης για τη λειτουργία της Παιδικής Εξοχής Κοκκίνη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 2 εδάφιο ιε του Ν. 3812/2009 και τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν. 3584/2007 για τις εξής ειδικότητες και αριθμό θέσεων:

  • 1 Συντονιστής
  • 3 Επιμελητές
  • 3 Ειδικοί Συνεργάτες Χειροτεχνίας
  • 2 Ειδικοί Συνεργάτες ψυχαγωγοί
  • 2 Γυμναστές
  • 14 Ομαδάρχες
  • 1 Ιατρός
  • 1 Νοσοκόμος
  • 1 Διαχειριστής
  • 1 Βοηθός Διαχειριστή
  • 1 Αποθηκάριος
  • 1 Μάγειρας
  • 1 Βοηθός Μαγείρου 
  • 1 Ειδικός Τεχνίτης
  • 9 Εργάτες- Εργάτριες
  • 1 Προσωπικό καθαριότητας 
  • 1 Ναυαγοσώστης
  • 1 Φύλακας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση από τις 24/6/2016 έως και 30/6/2016 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο Δήμο Χερσονήσου στις Γούρνες (Πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών) αρμόδιοι υπάλληλοι: Σπανάκη Έλμα – τηλ. 2813404663, Σαρρή Ειρήνη τηλ. 2813404628.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους (όπου απαιτείται), στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού (ΜΟΝΟ για υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ).
  1. Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται).
  2. Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας (όπου απαιτείται)
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.
  1. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν τον αμέσως προηγούμενο χρόνο από την υποβολή της αιτήσεώς του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 § 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη)
  1. Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ (που είναι αρμόδιος προς τούτο). Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
  1. Προκειμένου για ανέργους υποψηφίους που είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ: α) βεβαίωση του ΟΑΕΔ στην οποία να αναφέρεται η ημερομηνία συμμετοχής του υποψηφίου στο πρόγραμμα καθώς και η ημερομηνία λήξης της συμμετοχής του και β) βεβαίωση του ΟΑΕΔ από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία εγγραφής τους ως ανέργων στα σχετικά μητρώα.
  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα. Ειδικά για τους πολύτεκνους και τα τέκνα πολύτεκνων οικογενειών γίνεται δεκτό και πιστοποιητικό της ΑΣΠΕ.
  1. Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται, μόνον: α) Προκειμένου για Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, πράξη αναγνώρισης από το Δ.Ι.ΚΑ.ΤΣΑ, για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και τη βαθμολογική αντιστοιχία αυτού ή πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα ως άνω δικαιολογητικά να έχουν εκδοθεί μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.  β) Προκειμένου για Τεχνολογική Εκπαίδευση, πράξη αναγνώρισης από το Ι.Τ.Ε., για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και την βαθμολογική αντιστοιχία αυτού ή πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που να έχουν εκδοθεί μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. γ) Προκειμένου για Δευτεροβάθμια μη τεχνική ή μη επαγγελματική εκπαίδευση, βεβαίωση ισοτιμίας από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και για τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση αλλοδαπής, πράξη ισοτιμίας και κατάταξης της επιτροπής ισοτιμιών του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως και Καταρτίσεως (Ο.Ε.Ε.Κ.) – Εθνικής Αντιστάσεως 41, Ν. Ιωνία,Αθήνα και βεβαίωση, για την αντιστοιχία του βαθμού από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε  εικοσάβαθμη κλίμακα. δ) Προκειμένου για Υποχρεωτική εκπαίδευση, βεβαίωση ισοτιμίας από τη Διεύθυνση Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Ο.Δ.Ε.) της Κ.Υ. του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ή από τις κατά τόπους Δ/νσεις Β/θμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής.
  1. Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο  δημοτολόγιο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

http://www.e-dimosio.gr/

Comments are closed.