Open Close

Ελληνικό ΤΕΙ βγήκε πρώτο σε διαγωνισμό διαφήμισης μέσω Google

elliniko-ti-vgike-proto-se-diagonismo-diafimisis-meso-google

Οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας που βρίσκεται στο Αντίρριο έχουν την  καλύτερη ομάδα στο διαγωνισμό διαφήμισης μέσω Google για το 2015 και μ” αυτό το κίνητρο, ξεκινούν πιο δυναμικά το 2016 στο νέο διαγωνισμό Google Online Marketing Challenge.

Το τμήμα

Το τμήμα δημιουργήθηκε το 2013 από τη συγχώνευση άλλων τμημάτων ακολουθεί μια ολοένα ανοδική πορεία. Με καταρτισμένο προσωπικό, ανθρώπους ορεξάτους για δουλειά και ανήσυχους φοιτητές συνεχίζουν να παίρνουν τα φώτα της δημοσιότητας με τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.

Ο διαγωνισμός

Φέτος οι “Googlers” του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας συναντήθηκαν στο Αντίρριο για την εναρκτήρια εκδήλωση συντονισμού των ομάδων στον παγκόσμιο διαγωνισμό του GoogleOnlineMarketingChallenge. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν πολυάριθμα ακαδημαϊκά ιδρύματα από όλο τον κόσμο με σκοπό να πετύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην online διαφήμιση χρησιμοποιώντας εργαλεία της Google. Στα πλαίσια του διαγωνισμού κάθε ομάδα λαμβάνει 250 δολάρια από τη Googleκαι προσπαθώντας να τα επενδύσει όσο το δυνατόν καλύτερα σε online διαφήμιση για κάποια ελληνική εταιρία.

Πέρυσι η μία από τις τρεις ομάδες του τμήματος κατάφερε να τερματίσει πρώτη από όλη την Ελλάδα και σε καλή κατάταξη στην Ευρώπη. Στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ Σπύρος Συρμακέσης, Καθηγητής του Τμήματος και Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, δήλωσε:

«Ήταν απρόσμενη η θέση. Στόχος μας είναι πάντα ο τερματισμός και στη συνέχεια να ξεπεράσουμε την περσινή μας επίδοση. Δεν θεωρούμε ποτέ δεδομένο ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο τέλος. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος αλλά δεν ασχολούμαστε μαζί του. Αυτό που λέμε στους φοιτητές μας είναι να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν. Να συνεργαστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις. Εμείς τους δίνουμε βασικές οδηγίες και τους αφήνουμε να δημιουργήσουν το δικό τους δρόμο. Φέτος αποφασίσαμε να αυξήσουμε τις ομάδες μας. Ζητήσαμε την υποστήριξη και από άλλα τμήματα, κάτω από το δικό μας συντονισμό. Είμαστε πιο ώριμοι και έτοιμοι για την πιο δυνατή πρόκληση στο διαγωνισμό που είναι μια θέση στα ημιτελικά».

http://www.mycampus.gr/

Comments are closed.