Open Close

32 διοικητικές θέσεις στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου Εσωτερικών

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα δύο (32) ατόμων για την αντιμετώπισηαπρόβλεπτωνκαι επειγουσών αναγκώντης Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που εδρεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα τους εξής:

  • 1 ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ
  • 16 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
  • 6 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
  • 5 ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
  • 3 ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  • 1 ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν συνημμένη στην προκήρυξη που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας ή σε έντυπη μορφή στην έδρα της Υπηρεσία μας και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικάμε συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Λ. Συγγρού 83 Τ.Κ. 11745 Αθήνα και ώρες 9.00 με 17.00 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης & Διασφάλισης Ποιότητας (τηλ. επικοινωνίας: 2109285106, 2109285109, 2109285129). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ Ή ΔΕ Η” ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει στις 24/11/2015 και λήγει στις 30/11/2015.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: στην έδρα της Υπηρεσίας μας στην Αθήνα (Συγγρού 83 Τ.Κ. 11745 Αθήνα) καθώς και στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας(www.firstreception.qov.qr).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 Πηγή

Comments are closed.