Open Close

Χρονοδιάγραμμα- Εκτύπωση των νέων βιβλίων του Λυκείου

Ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ αναμένει εντός των ημερών την υπουργική απόφαση για να ξεκινήσει την εκτύπωση των βιβλίων της Γ Λυκείου, τα οποία θα είναι τα ίδια με πέρσι, μ εξαίρεση τα Λατινικά και τη Χημεία που θα αλλάξουν.

Α ΚΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ: Η εκτύπωση των βιβλίων (τα ίδια με πέρσι) της Α και Β Λυκείου, καθώς και των Γυμνασίων (τα ίδια με πέρσι) ήδη έχει ξεκινήσει. Εκτιμάται ότι για με τα Γυμνάσια η παράδοση των βιβλιων θα γίνει στα μέσα Ιουνίου για δε τα Λύκεια στα μέσα Ιουλίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ: Για τα Δημοτικά Σχολεία η παράδοση των βιβλίων στα σχολεία που ήδη ξεκίνησε αναμένεται να ολοκληρωθεί την άλλη εβδομάδα.

23, 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το συνολικό κόστος που αφορά κάθε εργασία από την παραγωγή μέχρι τη διανομή θα ανέλθει στα 23,3 εκατομμύρια ευρώ.

Αντίστοιχα πέρσι το κόστος ανήλθε 24 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν έχει ακόμη δώσει εντολή να ξεκινήσει η συγγραφή των νέων βιβλίων για το Λύκειο, με βάση τα νέα Αναλυτικά Προγράμματα.

Ηδη για τη Γ Λυκείου, όπως είναι γνωστό αποφασίστηκε από τον Αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη η αναστολή εφαρμογής των νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων για το επόμενο σχολικό έτος, που σημαίνει ότι δεν θα δοθεί εντολή για τη συγγραφή νέων βιβλίων.

Από esos.gr

Comments are closed.