Open Close

Δοκιμαστικές εκπομπές VBI για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δοκιμαστικές εκπομπές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις  , ξεκινά τη Δευτέρα 27 Απριλίου, η Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας με τα Εξεταστικά Κέντρα , προκειμένου να διαπιστωθεί    η λειτουργική ετοιμότητα του συστήματος.

Τα δικιμαστικά θα γίνονται  καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής  μέχρι και τις 15 Μαΐου τις ώρες 10:00 – 11.30 π.μ για όλα τα Εξεταστικά Κέντρα και τις ΕΕΔΔΕ. Δεν θα γίνουν δοκιμαστικές εκπομπές μόνο στις ημέρες 6,7 και 8 Μαΐου.

 Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, πρώτη ημέρα έναρξης των δοκιμαστικών εκπομπών στις 10:00 π.μ., οι υπάλληλοι από το κέντρο εκπομπής του ΥΠΟΠΑΙΘ θα γνωστοποιήσουν στο σύνδεσμο της οικείας ΕΕΔΔΕ τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το κέντρο εκπομπής, με τα οποία θα έρχεται σε επαφή και θα ζητήσουν από τους συνδέσμους επιπλέον τηλέφωνα επικοινωνίας.

 Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών εκπομπών οι χειριστές του συστήματος στις ΕΕΔΔΕ  θα  βρίσκονται στη θέση τους αυτοπροσώπως και αντίστοιχα στα ΓΕΛ, θα πρέπει o χειριστής να λειτουργεί το σύστημα, να επικοινωνεί με το σύνδεσμό του και να τον ενημερώνει για τη διαδικασία.

Πηγή: esos.gr

Comments are closed.