Open Close

Συνέδριο και εκλογές στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας θα πραγματοποιήσει το 30ο Εκλογοαπολογιστικό της Συνέδριο στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Novus city hotel στις 18, 19 και 20 Μαρτίου 2015.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Υπηρεσιών, καθώς οι υπάλληλοι των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Παιδείας που ανήκουν στη δύναμη της Π.Ο.Σ.Υ.Π., θα έχουν την ευκαιρία το τριήμερο αυτό να συζητήσουν τα μεγάλα προβλήματα της διοίκησης της εκπαίδευσης και να θέσουν τις προτάσεις και τους στόχους τους για την επόμενη διετία.

Στο Συνέδριο έχουν κληθεί να παραστούν η Πολιτική Ηγεσία, εκπρόσωποι κομμάτων και η ΑΔΕΔΥ.

Στο Συνέδριο θα παραστούν ως παρατηρητές σωματεία εργαζομένων είτε από φορείς που καταργήθηκαν, είτε από φορείς που βρίσκονται σε διαβούλευση με την ΠΟΣΥΠ για την ένταξη τους, είτε από φορείς που έχουν αδρανοποιήσει τη συμμετοχή τους στην Ομοσπονδία.

«Με την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και με αποτυπωμένες τις θέσεις και τις προτάσεις μας, όπως αυτές θα διατυπωθούν στο Συνέδριο, θα δώσουμε συντεταγμένα και μαζικά τον αγώνα για την αναβάθμιση της διοίκησης της εκπαίδευσης», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Αναδημοσίευση από esos.gr

Comments are closed.