Open Close

Εκπαιδευτές για το πρόγραμμα επιμόρφωσης αποφοίτων ΙΕΚ, ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ

Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) συμμετέχει στην υλοποίηση της Πράξης «Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας αποφοίτων ΙΕΚ ΕΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛ και πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα θεωρητικής εκπαίδευσης που θα υλοποιήσει το ΚΑΕΛΕ για 1.000 απόφοιτους των ΙΕΚ, ΕΠΑΣ και ΕΠΑΛ, ηλικίας έως 29 ετών, με στόχο την αναβάθμιση των οριζόντιων δεξιοτήτων τους και την ανάπτυξη της επαγγελματικής τους ετοιμότητας.

Θα υλοποιηθούν 50 εκπαιδευτικά προγράμματα διάρκειας 80 ωρών το καθένα, και θα διεξαχθούν δια ζώσης σε προεπιλεγμένους χώρους. Σε κάθε πρόγραμμα αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 20 άτομα. Για την υλοποίηση των παραπάνω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το ΚΑΕΛΕ προσκαλεί εκπαιδευτές ενηλίκων να υποβάλουν Προτάσεις προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή εκπαιδευτικού έργου.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι ανοιχτή για τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές/τριες έως και τη λήξη των προγραμμάτων. Τα προγράμματα εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν στις 30 Μαΐου 2015.

Οι Προτάσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν μέσω ταχυδρομείου (εναλλακτικά με courier) ή ιδιοχείρως στην έδρα του ΚΑΕΛΕ (Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου, Μητροπόλεως 42, 2ος  όροφος, TΚ 10563, Αθήνα), σε σφραγισμένο φάκελο με ένδειξη: Πρόταση για ένταξη στο Μητρώο εκπαιδευτών του Υποέργου 8: «Υλοποίηση του θεωρητικού μέρους της επιμόρφωσης – ΚΑΕΛΕ».

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κυριαζή Βίκυ στο τηλέφωνο 210 32 59 224 ή στο mail vkyriazi@esee.gr τον κ. Πραχαλιά Βαλάντη στο τηλέφωνο 210 32 59 224 ή στο mail valadisp@esee.grκαι ώρες 09.00 με 17.00.

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης ΕΔΩ

και την αίτηση – πρόταση σύναψη σύμβασης ΕΔΩ

Πηγή: www.diorismos.gr

Comments are closed.