Open Close

Αιτήσεις για τη Β΄ κατανομή θέσεων στα Πανεπιστήμια της Κύπρου

Αίτηση συμμετοχής για τη Β΄ κατανομή θέσεων σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου ενημερώνουν όλους/ες τους/τις ενδιαφερόμενους/ες Ελλαδίτες/τισσες φοιτητές/τριες ότι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής για τη Β΄ κατανομή θέσεων σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Η υποβολή ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Β΄ Κατανομή θέσεων θα μπορεί να γίνει, ηλεκτρονικά, από την Τετάρτη 23 Αυγούστου μέχρι και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και ώρα 14:00.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωση θέσης, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι/ες που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α΄ κατανομή του 2023.

Οι υποψήφιοι/ες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Β΄ και τελευταία Κατανομή, θα πρέπει να ξανασυνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Α’ κατανομής https://applications.ucy.ac.cy/pub_seatallocationgr/main_cand με τους ίδιους κωδικούς (username, password) που έχουν ήδη δημιουργήσει από τη Α΄ κατανομή. Ακολούθως θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Β΄ κατανομή θέσεων.

Τα αποτελέσματα της Β΄ κατανομής θέσεων Ελλαδιτών/ίτισσων υποψηφίων, αναμένεται να ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023.

 

Comments are closed.