Open Close

Αποτελέσματα εισδοχής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Πανεπιστήμιο Κύπρου

Οι επιτυχόντες φοιτητές και φοιτήτριες θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.ucy.ac.cy/aasw/announcements/, με τους ίδιους κωδικούς (username , password) που έχουν ήδη δημιουργήσει για την αίτηση της Α’ κατανομής, από σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 (13:00) μέχρι και την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 (13:00).

Ο αριθμός ταυτότητας που θα καταχωρήσετε στο σύστημα πρέπει να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς κενό μεταξύ τους (π.χ AB124578). Σχετικές οδηγίες  για την κράτηση θέσης βρίσκονται στο σύνδεσμο https://www.ucy.ac.cy/aasw/announcements/.

Τα αποτελέσματα για εισδοχή στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) έχουν αναρτηθεί, μαζί με σχετική ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ  www.cut.ac.cy

Β’ κατανομή θέσεων

Σε περίπτωση όπου αριθμός επιτυχόντων δεν επιβεβαιώσουν τη θέση τους και παραμείνουν ορισμένες κενές θέσεις, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει σε νέα, Β’ κατανομή θέσεων. Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α´ κατανομή.

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΥΣΦΜ https://www.ucy.ac.cy/aasw/announcements, γύρω στις 23-28 Αυγούστου 2023 αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για εισδοχή στα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Β’ και τελευταία Κατανομή, θα πρέπει να ξανασυνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Α’ κατανομής (http://www.ucy.ac.cy/panelliniesexaminations ) με τους ίδιους κωδικούς (username , password) που έχουν ήδη δημιουργήσει από τη Α’ κατανομή. Ακολούθως θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Β’ κατανομή θέσεων.

Τα αποτελέσματα της νέας κατανομής αναμένεται να ανακοινωθούν στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Δείτε την Ανακοίνωση

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Οι επιτυχόντες/ούσες Ελλαδίτες/τισσες φοιτητές/τριες θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (εδώ), μέχρι την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023, 23:59.

Όσοι/ες φοιτητές/τριες δεν προχωρήσουν όπως αναφέρεται πιο πάνω, θα θεωρηθεί ότι απορρίπτουν τη θέση που τους προσφέρθηκε και αυτή θα δοθεί με τη διαδικασία της κατανομής κενών θέσεων.

Για οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να καλείτε το 0035725002415,  elias.vasiliou@cut.ac.cy (κ. Ηλίας Βασιλείου).

Β’ Κατανομή

Σε περίπτωση όπου αριθμός επιτυχόντων/ουσών δεν επιβεβαιώσουν τη θέση τους και παραμείνουν ορισμένες κενές θέσεις, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει σε νέα, Β’ κατανομή των θέσεων. Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι/ες που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α´ κατανομή. Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου και θα σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσων υπέβαλαν αίτηση στην Α΄ κατανομή.

Δείτε την Ανακοίνωση

Comments are closed.