Open Close

17ο Φοιτητικό Συνέδριο Τμήματος ΔΕΤ ΟΠΑ

17ο Φοιτητικό Συνέδριο Τμήματος ΔΕΤ ΟΠΑ: Εξελίξεις και τάσεις στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία

Οι φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), με την καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη των μελών ΔΕΠ του τμήματος, για 17η συνεχή χρονιά, διοργανώνουν το online Επιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ (ΦΣΔΕΤ), με θέμα «Σύγχρονες προκλήσεις στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία» την Τρίτη  18 Μαΐου 2021.

Το 17ο ΦΣΔΕΤ, το οποίο θα έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω των 20 ετών λειτουργίας του Τμήματος, διερευνά τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις στα πεδία της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Ηθική και Τεχνολογία στην υπηρεσία των εταιρειών και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν αποτελούν ενδεικτικά καίρια ζητήματα που θα αναλύσουν οι συμμετέχοντες στη φετινή διοργάνωση.

Τα εισιτήρια για το συνέδριο είναι πλέον διαθέσιμα, μπορείτε να εξασφαλίσετε άμεσα τη θέση σας, πατώντας εδώ.

Το ΦΣΔΕΤ στοχεύει στην ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αναφορικά με θέματα Διοίκησης και Νέων Τεχνολογιών και την εξοικείωση των φοιτητών στη διοργάνωση επιστημονικών δράσεων. Αποτελεί μία κυψέλη γνώσης και διαλόγου, προσφέροντας στους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς) τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο -διεκδικώντας το βραβείο της δημοφιλέστερης εργασίας, η οποία θα βραβευθεί στο τέλος του συνεδρίου-, ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στον ερευνητικό χώρο.

Φέτος, στο πλαίσιο του εορτασμού του τμήματος ΔΕΤ ΟΠΑ, εξέχοντες καθηγητές όπως ο Καθηγητής (ΟΠΑ) Γεώργιος Δουκίδης, ο Καθηγητής (Lancaster University) Κωνσταντίνος Ζωγράφος, ο Ομότιμος Καθηγητής (ΟΠΑ) Σπύρος Λιούκας και ο Ομότιμος Καθηγητής (ΟΠΑ) Γρηγόριος Πραστάκος,  αλλά και απόφοιτοι, με λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία εντός και εκτός Ελλάδας, θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση, αναδεικνύοντας θέματα αιχμής υπό το πρίσμα του επιστημονικού πεδίου όπου έχουν διακριθεί.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, το ΦΣΔΕΤ θα δώσει την ευκαιρία σε νέους ερευνητές να παρουσιάσουν το έργο σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με τη δυνατότητα άμεσης ανατροφοδότησης, φέρνοντάς τους σε επαφή με καθηγητές και άλλους φοιτητές που ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται σε αντικείμενο συναφές με το δικό τους. Οι εργασίες του ΦΣΔΕΤ 2021 πραγματεύονται θέματα όπως διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού στους σύγχρονους οργανισμούς, artificial intelligence, παιχνιδοποίηση, συστήματα σύγχρονης διοίκησης, ζητήματα ασφάλειας νέων τεχνολογιών και πολλά άλλα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Τη διοργάνωση του ΦΣΔΕΤ 2021 υποστηρίζουν οι εταιρείες Accenture, BBDO, Desquared, DigitalWise, efood, EYEDAYCLINIC, IT-TELESIS, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Εκδόσεις PRiNTA-ΡΟΕΣ, Sleed και SoftOne Technologies Α.Ε.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι αθηνόραμα, BusinessNews.gr, COMToday, eduadvisor.gr, eduguide.gr, Epixeiro, Euro2day, neolaia.gr, paideia-ergasia.gr και Startup.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σας καλούμε να επισκεφτείτε το επίσημο site μας καθώς και τα προφίλ μας στις πλατφόρμες του Instagram, του Facebook και του LinkedIn.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 18 Μαΐου 2021,  να μοιραστούμε για πρώτη φορά διαδικτυακά το φοιτητικό συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Comments are closed.