Open Close

Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Τζούντο Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ.

Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Κ. Ο.Ε.Σ.Α.)  προκηρύσσει τους Πανελλήνιους  Αγώνες Τζούντο μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας  για το σχολικό έτος 2014-2015.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :  24/4/2015

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : ΑΘΗΝΑ -  ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ ‘’ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΟΣ’’

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Η  διοργάνωση των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων ΤΖΟΥΝΤΟ ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Δ΄ Αθήνας  σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο (Ε.Ο.Τ.)

 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.    Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν οι μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο ( ΕΠΑ.Λ) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.  του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.
2.    Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1997-1998-1999, εφόσον ο αριθμός των απουσιών τους δεν υπερβαίνει (δικαιολογημένες και μη) :
Α. τις 114 για τα Ημερήσια Γενικά Λύκεια
Β. τις 164 για τα ΕΠΑ.Λ.

 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ   

Οι μαθητές – τριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ημέρα των αγώνων όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται και τα οποία είναι :

1.   ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (υπόδειγμα 1), η οποία υπογράφεται και σφραγίζεται από το Δ/ντή του Σχολείου. Σε κάθε αθλητική μαθητική ταυτότητα πρέπει να αναφέρεται ο τίτλος του σχολείου. Στην Ταυτότητα αυτή επικολλάται πρόσφατη φωτογραφία του/της μαθητή-τριας η οποία και σφραγίζεται από το Δ/ντή.
α) Η ιατρική βεβαίωση, είτε συμπληρώνεται στην αθλητική μαθητική ταυτότητα, είτε επισυνάπτεται σε αυτή και βεβαιώνει ο μαθητής – αθλητής δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα υγείας που να μην του επιτρέπει να λάβει μέρος σε αγώνες. (όπως τροποποιήθηκε με την &22 της 1755/γ4/9-1-2006 Υπουργικής απόφασης ) Οι ιατρικές βεβαιώσεις πρέπει να έχουν πρωτότυπη σφραγίδα και υπογραφή Ιατρού και πρέπει να έχουν υποχρεωτικά ημερομηνία εξέτασης η οποία δεν θα υπερβαίνει το εξάμηνο από την ημέρα τέλεσης του αγώνα.
β) Φωτοτυπία της Ελληνικής αστυνομικής ταυτότητας του μαθητή-τριας και των δύο πλευρών της.
2.  Κατάσταση συμμετοχής του σχολείου (υπόδειγμα 2 ατομικά) υπογεγραμμένη  από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και το Δ/ντή, σφραγισμένη και με συμπληρωμένα τα ζητούμενα στοιχεία. Ο Αριθμός απουσιών του μαθητή υπολογίζεται μέχρι και τρεις (3) εργάσιμες μέρες πριν τον αγώνα.
3. Υπεύθυνη Δήλωση γονέα – κηδεμόνα  (υπόδειγμα 9)
4. Δελτίο αθλητή από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Δε θα επιτραπεί η συμμετοχή στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Τζούντο σε μαθητές/τριες που δεν θα έχουν μαζί τους, την ημέρα των αγώνων, τα παραπάνω  δικαιολογητικά συμμετοχής.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ
Έως την Τρίτη  21/04/2015 στην  οικεία ομοσπονδία ( Ε.Ο.Τ.)
ΤΗΛ : 210 4834031 -  ΦΑΞ : 210 4834033 email : director@hjf.gr
Η  οικεία ομοσπονδία ( Ε.Ο.Τ.) θα πρέπει να ενημερώσει και να αποστείλει ονομαστική κατάσταση ανά κατηγορία και φύλο των συμμετεχόντων έως την Πέμπτη 23/04/2015 στη διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α. Δ’ Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα για το τζούντο και το πρόγραμμα των αγώνων στο esos.gr

Comments are closed.