Open Close

ΠΜΣ: «Ψυχοπαιδαγωγική της ένταξης: ένα σχολείο για όλους»

Περιγραφή:

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ψυχοπαιδαγωγική της ένταξης: ένα σχολείο για όλους», έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ αριθμ. 1877/14.09.2007, τ.Β’ ) και αποτελεί σύμπραξη των Τμημάτων: α) Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, β) Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και γ) Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Οι φοιτητές θα ειδικευθούν σε μία από τις δύο ακόλουθες κατευθύνσεις: α) Ψυχοπαιδαγωγικές συνιστώσες των ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών ή β) Ψυχοπαιδαγωγικές συνιστώσες της πολυπολιτισμικότητας.
Επιστημονική υπεύθυνη του Προγράμματος είναι η Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, κ. Μαρία Τζουριάδου.

Πάτησε εδώ για να δείς την Προκήρυξη
Πάτησε εδώ για να δείς το ΦΕΚ
Πάτησε εδώ για να κατεβάσεις την αίτηση

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2310 995058, 995059, 995064, 995086 Γραμματεία Τμήματος ΕπιστημώνΠροσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ.

Δικτυακός τόπος:  http://psychoentaxi.web.auth.gr/

Δείτε τα μαθημάτα του προγράμματος πατώντας εδώ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 54124 Θεσσαλονίκη (2ος όροφος) και ώρα 12:00- 13:00, από τις 28 Μάρτιου έως και 20 Μαΐου 2016 τα δικαιολογητικά τους.

Comments are closed.