Open Close

Πόσες θέσεις εκτάκτων εκπαιδευτικών παίρνει το κάθε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ

Με δύο υπουργικές αποφάσεις κατανέμονται οι 801 θέσεις εκτάκτων εκπαιδευτικών στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ

1Η ΑΠΟΦΑΣΗ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ)

Α. Η πρώτη απόφαση αφορά την κατανομή  στα Τ.Ε.Ι. και την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. τις παρακάτω εξακόσιες σαράντα επτά (647) θέσεις έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου

χρόνου, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των Ιδρυμάτων σε προσωπικό, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, ως εξής:

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ)

Η δεύτερη απόφαση αφορά την κατανομή στα Πανεπιστήμια, Τ.Ε.Ι. και την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. τις παρακάτω εκατόν πενήντα τέσσερις (154) θέσεις – πιστώσεις, που ισοδυναμούν με θέσεις απασχόλησης δέκα μηνών (1.540 ανθρωπομηνών), για την πρόσληψη διδακτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, προκειμένου να καλύψουν έκτακτες διδακτικές ανάγκες των Τμημάτων τους κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, ως εξής:


Η επιμέρους κατανομή των θέσεων θα γίνει με απόφαση των αρμόδιων οργάνων κάθε
Ιδρύματος.
Γ. Επιτρέπεται η καθ ́υπέρβαση του ανωτέρω αριθμού πρόσληψη συμβασιούχων διδασκόντων στα Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση Ι.ΔΟ.Χ. στα Τ.Ε.Ι. και την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. με τον περιορισμό του χρόνου που αντιστοιχεί αθροιστικά σε 1.540 ανθρωπομήνες (154 Χ 10 μήνες), εφόσον αυτοί προσλαμβάνονται με μισθολογική αντιστοιχία χαμηλότερη από τη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή ή εφόσον προσλαμβάνονται με μερική απασχόληση, με την προϋπόθεση ότι η ετήσια δαπάνη δε θα υπερβαίνει τη δαπάνη που αντιστοιχεί σε εκατόν πενήντα τέσσερις (154) συμβασιούχους Αναπληρωτές ή Επίκουρους Καθηγητές.

Πηγή: www.esos.gr

Comments are closed.