Open Close

Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ολες οι σχετικές ενέργειες για την άρτια διοργάνωση των πανελλαδικών εξετάσεων έχουν ήδη δρομολογηθεί και ολοκληρώνονται τις προσεχείς ημέρες.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας, αμέσως μετά την ευρεία σύσκεψη- όπως γίνεται κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες- όλων των εκπροσώπων όλων των συναρμόδιων υπουργείων και φορέων.

«Για άλλη μια φορά θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους υποψηφίους, ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες θα συνδράμουν στην άρτια και αδιάβλητη διεξαγωγή και των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Οι δοκιμαστικές εκπομπές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, της Κεντρικής Υπηρεσία ςτου υπουργείου Παιδείας με τα Εξεταστικά Κέντρα , ξεκίνησαν τη Δευτέρα 27 Απριλίου, προκειμένου να διαπιστωθεί η λειτουργική ετοιμότητα του συστήματος.

Τα δικιμαστικά θα γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής μέχρι και τις 15 Μαΐου τις ώρες 10:00 – 11.30 π.μ για όλα τα Εξεταστικά Κέντρα και τις ΕΕΔΔΕ.

Δεν θα γίνουν δοκιμαστικές εκπομπές μόνο στις ημέρες 6,7 και 8 Μαΐου.

Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, πρώτη ημέρα έναρξης των δοκιμαστικών εκπομπών στις 10:00 π.μ., οι υπάλληλοι από το κέντρο εκπομπής του ΥΠΟΠΑΙΘ θα γνωστοποιήσουν στο σύνδεσμο της οικείας ΕΕΔΔΕ τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το κέντρο εκπομπής, με τα οποία θα έρχεται σε επαφή και θα ζητήσουν από τους συνδέσμους επιπλέον τηλέφωνα επικοινωνίας.

Περισσότερα στο esos.gr

Comments are closed.