Open Close

Χωριστές συναντήσεις με τους Σχολικούς Συμβούλους

Αντίθετα οι άλλες συναντήσεις με ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ κλπ πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία τόσο του κ. Μπαλτά, όσο και του κ. Κουράκη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας  πραγματοποιεί δύο ξεχωριστές συναντήσεις με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Σχολικών Συμβούλων.

Την  περασμένη εβδομάδα  συναντήθηκαν ο Αν. υπουργός Τάσος Κουράκης με το ΔΣ της ΠΕΣΣ και για αύριο Πέμπτη προγραμματίστηκε συνάντηση με τον υπουργό Αρ. Μπαλτά.

Αντίθετα οι άλλες συναντήσεις με ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ κλπ πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία τόσο του κ. Μπαλτά, όσο και του κ. Κουράκη.

Από τις συζητήσεις που είχε το esos και με τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να  προκύπτει κάποιος συγκεκριμένος λόγος σχετικά με τις ξεχωριστές συναντήσεις.

Πάντως η συνάντηση του ΔΣ της ΠΕΣΣ της περασμένης εβδομάδας με τον Τάσο Κουράκη κράτησε 90 λεπτά και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο κ. Κουράκης:

Α. Ζήτησε από τους Σχολικούς Συμβούλους να προφέρουν τις επιστημονικές τους γνώσεις προς το υπουργείο Παιδείας για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικοί συστήματος.

Β. Χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το θεσμό των Σχολικών Συμβούλων.

Γ. Για τις επόμενες κρίσεις των Σχολικών Συμβούλων είπε πως θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την επιλογή των Διευθυντών Εκπαίδευσης. Την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντησης του ΔΣ της ΠΕΣΣ με τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΣΣ

Συνέχεια του άρθρου: εδώ

[ Συνέχεια του άρθρου στο: esos.gr ]

Comments are closed.