Open Close

Κόντρα Κουράκη – Μπαλτά με αφορμή το ΑΣΕΠ

Πριν καν συμπληρωθεί μήνας στο υπουργείο παιδείας, φαίνεται πως η συγκατοίκηση Μπαλτά – Κουράκη, έχει αρχίσει να δυσκολεύει.

Ως φαίνεται ο αναπληρωτής υπουργός παιδείας κ. Κουράκης, θέλει να έχει τον έλεγχο και την ευθύνη της α/θμιας και β/θμιας εκπ/σης, ενώ αντίθετα ο κ. Μπαλτάς, επιθυμεί να έχει την αποκλειστικότητα όλης της πυραμίδας της εκπαίδευσης.

Έτσι είδαμε σήμερα να διαψεύδει ο υπουργός Παιδείας τον αναπληρωτή για τα περί κατάργησης των διαγωνισμών για τους εκπαιδευτικούς.

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε η συνέντευξη του κ. Κουράκη περί κατάργησης του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς, με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας ουσιαστικά τον «αδειάζει», διαψεύδοντας πως υπάρχουν τέτοιες σκέψεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, «ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, δηλώνει ότι ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε δήλωση για κατάργηση του ΑΣΕΠ και για την όλη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Διαβάστε περισσότερα: εδώ

Comments are closed.