Open Close

Αλλαγές στις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που μετατάχθηκαν

Συμπληρωματική εγκύκλιο μεταθέσεων και τοποθετήσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας που μετατάχθηκαν υποχρεωτικά, ανακλήθηκε ή τροποποιήθηκε η υποχρεωτική μετάταξή τους εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Στην εγκύκλιο αναφέρονται τα εξής:  

α) Οι εκπαιδευτικοί που μετατάχθηκαν στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση ή που τροποποιείται η μετάταξή τους πρέπει να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί, όπως είχαμε επισημάνει στο προαναφερόμενο έγγραφό μας, με δεδομένο ότι στη νέα τους θέση δεν θεμελιώνουν δικαίωμα μετάθεσης για το έτος 2014-15, δεν θα υποβάλουν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή.

β) Οι εκπαιδευτικοί που επέστρεψαν στη Β/θμια εκπαίδευση μετά από ανάκληση της μετάταξής τους πρέπει να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης. Επίσης έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης βελτίωσης και μετάθεσης από Περιοχή σε Περιοχή, εφόσον έχουν θεμελιώσει δικαίωμα μετάθεσης στην περιοχή μετάθεσης της Β/θμιας εκπαίδευσης, όπου υπηρετούσαν πριν την μετάταξη. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μαζί με τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά από 17-02- 2015 μέχρι 19-02-2015

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ

Πηγή: news.gr

Comments are closed.