Open Close

Webinar Επαγγελματικού Προσανατολισμού | Φροντιστήρια Μπαχαράκη

Webinar Επαγγελματικού Προσανατολισμού 

 Σπουδές & Επαγγέλματα του Μέλλοντος:  Από τις Πανελλαδικές σε Καινοτόμες Εξειδικεύσεις του 2030

webinar_18.4.2022

   Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, με βασικό του χαρακτηριστικό τη μαθητοκεντρική φιλοσοφία, ανέκαθεν επιδιώκει την παροχή ποιοτικών,  καινοτόμων  και εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και τη  στήριξη των μαθητών σε κάθε πεδίο δράσης τους. Έτσι λοιπόν βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών και στην προσπάθεια χάραξης της μελλοντικής  επαγγελματικής τους πορείας.

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ έχοντας υπόψη τις συνεχείς αλλαγές στην «Αγορά Εργασίας» και τον καταλυτική επίδραση της τεχνολογίας στο επαγγελματικό πεδίο,  που καθιστούν αναγκαία   την έγκυρη, επίκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των μαθητών, διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. Η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς με στόχο να ενημερωθούν για τις επιστημονικές εξελίξεις και τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας, καθώς και για τη  δυνατότητα σύνδεσης των σπουδών με καινοτόμες εξειδικεύσεις. Στο σεμινάριο, θα αναπτυχθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες :

  • η σημασία της διεπιστημονικότητας στον σχεδιασμό επαγγελματικής και ακαδημαϊκής πορείας
  • οι αλλαγές που επιφέρει η τεχνολογική εξέλιξη στην αγορά εργασίας
  • δυναμικά επαγγέλματα και οι μελλοντικές προοπτικές τους
  • οι προοπτικές σημαντικών επαγγελματικών κλάδων στην Ελλάδα
  • τα νέα δεδομένα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 Οι μαθητές, οι οικογένειές τους αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες, θα λάβουν πληροφορίες για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και το επαγγελματικό σκηνικό του μέλλοντος σε εθνική και παγκόσμια κλίμακα. Οι παρουσιάσεις των εισηγητών  αποτελούν αντικείμενο εξειδικευμένων μελετών της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας και παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη εκδήλωση!

Συμμετέχοντες εισηγητές :

  • Δρ. Ταουσάνης Χρήστος, Συγγραφέας, Επιστημονικός Διευθυντής EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, Διδάκτωρ ΑΠΘ, Διδάσκων Δ.Π.Θ.- Παν. Αιγαίου
  • Χρήστος Καλλονιάτης, Assoc. Prof. Head, Dept. of Cultural Technology and Communication | Director, Privacy Engineering and Social Informatics Lab | Member of the Board of the Hellenic Data Protection Authority
  • Δημήτριος Τριανταφύλλου, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος  Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics)

Το WEBINAR Eπαγελματικού Προσανατολισμού θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακά τη Μ. Δευτέρα 18.4.2022, 19.00 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

https://baharakis.gr

 

 Σχεδιάζουμε μαζί το επαγγελματικό σου μέλλον!

 

 

 

 

Comments are closed.