Open Close

Τελετή για την επικύρωση της συνεργασίας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και COSCO SHIPPING Charity Foundation

Τελετή για την επικύρωση της συνεργασίας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και COSCO SHIPPING Charity Foundation

Με το βλέμμα στραμμένο στους μαθητές ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και σε μία τελετή, όπου περίσσευε η συγκίνηση επισφραγίστηκε η έναρξη της συνεργασίας, μέσω του προγράμματος «Children Included», μεταξύ Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και COSCO SHIPPING Charity Foundation χθες Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός παρέλαβε επιταγή 500.000€ από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του COSCO SHIPPING Charity Foundation, κ. Fu Xiaoli δηλώνοντας τις θερμές του ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη του Ομίλου COSCO προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Με το ποσό αυτό θα υποστηριχθούν 2.180 παιδιά ευάλωτων οικονομικά οικογενειών, που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό ενισχύοντας τις ατομικές και κοινωνικές τους δεξιότητες, ενώ παράλληλα θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους.
Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης Βουλευτές Α΄ και Β΄ Πειραιά, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ., υψηλά στελέχη του Ε.Ε.Σ. και της COSCO, καθώς και εθελοντές των τριών Σωμάτων του Ε.Ε.Σ. (Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών).
Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από την υπέροχη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Υποδιευθυντή του Σχολείου, κου Νίκου Πρίγκα.

Comments are closed.