Open Close

Ζητείται Επιστημονικός Συνεργάτης στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας

Ζητείται Επιστημονικός Συνεργάτης στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας για το έργο με με τίτλο: ‘Πλατφόρμα Διαδραστικής και Βιωματικής Μάθησης για την προβολή του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και των επιστημών μέσω Πρωτότυπης Κατασκευής Μηχανικής Ανάδρασης και εφαρμογών Εικονικής Πραγματικότητας’, προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) επιστημονικού συνεργάτη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.
Πρόκειται για μία (1) θέσης ειδικότητας γραφιστικής, με αντικείμενο/α (παραδοτέα):
1. Σχεδιασμός και γραφιστική απεικόνιση των διαδραστικών εκπαιδευτικών σεναρίων και των μεθόδων αναπαράστασης των φυσικών χαρακτηριστικών εικονικών αντικειμένων.
2. Σχεδιασμός και υλοποίηση του οπτικού περιεχομένου θέασης εικονικής πραγματικότητας με δημιουργία κειμένων, animation και ψηφιακών αναπαραστάσεων.
3. Γραφιστική επιμέλεια του έντυπου και ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού που θα χρησιμοποιηθεί κατά την πιλοτική λειτουργία για την αξιολόγηση της εφαρμογής και την ανάδραση της εφαρμογής στους επισκέπτες και τους θεατές του συστήματος πλατφόρμας.
4. Γραφιστική επιμέλεια του πλάνου υλοποίησης της εφαρμογής και της ψηφιακής αποτύπωσης των σεναρίων βιωματικού εικονικού κόσμου του εκπαιδευτικού υλικού που χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του έργου.
5. Γραφιστική επιμέλεια των λογοτύπων, του προωθητικού υλικού διάχυσης και επικοινωνίας του έργου
Καταληκτική Ημερομηνία: Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2019
Για περισσότερες πληροφορίες https://diavgeia.gov.gr/doc/788%CE%99%CE%9F%CE%9E2%CE%9E-%CE%A11%CE%A5?inline=true

Comments are closed.