Open Close

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, την TΡΑΙΝΟΣΕ και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών – ΚΤΕΛ ανακοινώνουν την παροχή έκπτωσης ύψους 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, καθώς και στα εισιτήρια των τρένων και των λεωφορείων για τους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές που θα υπηρετήσουν κατά το σχολικό έτος 2019-2020 και κατά τη χρονική περίοδο μετακίνησης προς τους τόπους διορισμού τους.

Αναλυτικότερα, οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια, καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για τις παρακάτω ακτοπλοϊκές εταιρίες

Για το διάστημα από 5 έως και 11/9/2019

  • · ΑEGEAN SPEED LINES
  • · MINOAN LINES
  • · LEVANTE FERRIES
  • · ANES FERRIES
  • · GOLDEN STAR FERRIES
  • · GOUTOS LINES

Από 5 έως και 13/9/2019

  • · ΑΝΕΚ SEA LINES

Και από 5 έως 15/9/2019

  • · SUPERFAST FERRIES – BLUESTAR FERRIES – HELLENIC SEAWAYS

Αντίστοιχα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει 50% έκπτωση στα εισιτήρια των αμαξοστοιχιών για το διάστημα από 5 έως και 11/9/2019.

Τέλος τα ΚΤΕΛ παρέχουν 50% έκπτωση στα εισιτήρια των λεωφορείων για το διάστημα από 5 έως και 11/9/2019.

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τις ως άνω αναγραφόμενες εταιρείες.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και συγκεκριμένα η Υπουργός κ. Νικη Κεραμέως και η Υφυπουργός κ. Σοφία Ζαχαράκη ευχαριστούν θερμά τους Υπουργούς Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική συνεργασία. Ευχαριστούν επίσης όλες τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα στο αίτημα του Υπουργείου.

eIDIKIaGOGIaIGAIOUelearning

Comments are closed.