Open Close

13ο Καλοκαιρινό Σεμινάριο Ψυχοδράματος

Το Κέντρο Ελληνικού Ψυχοδράματος και Κοινωνιοδράματος διοργανώνει το 13ο Καλοκαιρινό Σεμινάριο Ψυχοδράματος που θα γίνει στη Γαύδο
από Κυριακή 14 Ιουλίου έως Κυριακή 21Ιουλίου 2019. Το φετινό Σεμινάριο είναι αφιερωμένο στον Κέδρο.
Το Ψυχόδραμα είναι μια ομαδική εκπαιδευτική – ψυχοθεραπευτική εμπειρία που στόχο έχει τη γνωριμία με τον εαυτό μας και την καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων.
Ακόμη το Καλοκαιρινό Σεμινάριο εστιάζει στην οικολογία, και ιδιαίτερα στην αφύπνιση της “εσωτερικής” οικολογικής συνείδησης και ευαισθησίας με στόχο τη διαμόρφωση στάσεων και δράσεων εναλλακτικής οικολογικής ζωής. Πολύπλευρες ενεργειακές ασκήσεις θα προταθούν ώστε οι συμμετέχοντες να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ουσιαστικής επαφής και επικοινωνίας με τον εαυτό τους και τη φύση. Ακόμη, θα προταθούν στοιχεία Κοινωνιοδράματος, όπου το άτομο λαμβάνεται υπόψη ως μέλος ενεργό της κοινωνίας και μέσα από τις παρεμβάσεις του συνυφαίνει τον ιστό της συλλογικής ζωής.
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σ΄ όλους τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, τους εκπαιδευτικούς, τους ανθρώπους του θεάτρου, τα στελέχη επιχειρήσεων και στον καθένα που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει προς την εσωτερική του μεταμόρφωση και προσωπική του ολοκλήρωση.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Σεμινάριο είναι εβδομαδιαίο. Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν μια μικρή θεραπευτική κοινότητα προάγοντας νέες συλλογικότητες. Διαμένουν σε σκηνές και εξυπηρετούνται με είδη υπαίθριας διαβίωσης που θα προσκομίσουν οι ίδιοι. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης δωματίων μετά από προσωπική συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες.
Οι ώρες του σεμιναρίου θα είναι 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 καθημερινά. Στο πρόγραμμα προβλέπονται μικρές ομάδες για τις πρωινές συναντήσεις με διαφορετικούς εκπαιδευτές – εμψυχωτές.
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 100 € & 80 € για ανέργους και φοιτητές (για ολόκληρη την εβδομάδα) .
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.»
Πληροφορίες-Εγγραφές:
Νεκτάριος Πατσαδάκης: 6940869691
Ερασμία Μπουλιτσάκη: 6977606788
Announcement/Details/Item/30804?ReturnToPage=2&PageSize=3

Comments are closed.