Open Close

Περισσότερες από 5.000 συναντήσεις εργασίας στο Thessaloniki #JobFestival 2019

JobFestival_Feb_2019_day2_198

Με βασικό στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Thessaloniki #JobFestival 2019, που διοργάνωσε το Skywalker.gr.

Υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο 22 και 23 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Capsis με ελεύθερη είσοδο.

H συνάντηση υποψηφίων για εργασία με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες από διάφορους κλάδους, η διενέργεια συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η γνωριμία και η κατανόηση των βασικών εργαλείων στην αναζήτηση εργασίας, η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και οι παράλληλες δράσεις, που είχαν ως σημείο αναφοράς την κατάλληλη προετοιμασία για μια επιτυχημένη συνέντευξη, αλλά και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, κέντρισαν για άλλη μία χρονιά το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα, οι πάνω από 1.000 επισκέπτες που παρευρέθηκαν στη φετινή διοργάνωση είχαν τη δυνατότητα να:

  • Επισκεφθούν τα stands των 37 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που αναζητούσαν προσωπικό.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας σε περισσότερες από 120 ειδικότητες.
  • Παρακολουθήσουν 30 ώρες workshops με θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.
  • Βγάλουν κατάλληλες επαγγελματικές φωτογραφίες για το CV και τον LinkedIn λογαριασμό τους.
  • Βελτιώσουν το βιογραφικό τους σημείωμα σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια εξειδικευμένων στελεχών του χώρου.
  • Συμβουλευτούν διαπιστευμένους coaches προκειμένου να ανακαλύψουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους και πώς να διαχειρίζονται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Το Thessaloniki #JobFestival, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, είναι μια διήμερη εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων «Επί το Έργον» του Skywalker.gr, που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Το Skywalker.gr προσπαθεί να ενισχύει συνεχώς το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλους με τα #JobFestivals και τα #JobDays που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2018 περισσότερες από 8.500 εταιρίες δημοσίευσαν στο Skywalker.gr περισσότερες από 82.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 8.000.000.

Comments are closed.