Open Close

Θέση Εργασίας στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας του ΥΠΠΕΘ

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, ΝΠΙΔ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της υλοποίησης εθνικών και συγχρηματοδοτούμενων έργων ΕΣΠΑ 2014-2020, προβαίνει στην παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ακόλουθη θέση:

ΣΤΕΛΕΧΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ

(κωδ. Θέσης: 02/2019)

 

Ελάχιστα Απαιτούμενα Προσόντα:

  1. Πτυχίο ΑΕΙ Νομικής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
  2. Επαγγελματική εμπειρία δύο ετών και άνω στην παροχή υπηρεσιών προετοιμασίας, υλοποίησης, τεχνικής παρακολούθησης και γενικά διαχείρισης έργων (π.χ. εφαρμογή ΟΠΣ, μηνιαίες/εξαμηνιαίες αναφορές, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων έργου, διαχείριση αρχείου συμβάσεων κ.λπ.) χρηματοδοτούμενων ή/και συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  3. Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
  4. Γνώση Αγγλικών.
  5. Για τους άνδρες υποψήφιους: εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές κατά τη διάρκεια της σύμβασης.

Πρόσθετα προσόντα (αξιολογούνται με βάση την αναγραφόμενη σειρά) τα οποία θα συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση:

  1. Θεωρητική κατάρτιση ή εμπειρία στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων (ενδεικτικά: συμμετοχή σε επιτροπές αξιολόγησης προσφορών, σύνταξη προδιαγραφών προκηρύξεων/διακηρύξεων προμηθειών / υπηρεσιών κ.λπ.).
  2. Γνώση χρήσης (οποιουδήποτε) πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων έργων.
  3. Μεταπτυχιακές σπουδές.
  4. Διοικητική, οργανωτική και επικοινωνιακή ικανότητα, πρωτοβουλία και αποτελεσματικότητα.
  5. Κάθε άλλο στοιχείο που κρίνουν οι ενδιαφερόμενοι ότι σχετίζεται με τα απαιτούμενα προσόντα και εκτιμούν ότι θα βοηθήσει στην διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους.

Τα επικαλούμενα προσόντα και η εμπειρία των ενδιαφερομένων θα αξιολογηθούν με βάση τα δικαιολογητικά που θα υποβληθούν, λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Η περίοδος απασχόλησης ξεκινά από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έργου και διαρκεί ένα (1) έτος με δυνατότητα ανανέωσης.

Η μηνιαία μεικτή αμοιβή θα οριστεί με απόφαση του Δ.Σ. του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και θα είναι ανάλογη των προσόντων των υποψηφίων και των αναγκών / δυνατοτήτων του φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:

  • Βιογραφικό σημείωμα.
  • Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών.
  • Φωτοαντίγραφα βεβαιώσεων ή άλλων πιστοποιητικών προϋπηρεσίας.
  • Για τους άνδρες υποψήφιους: φωτοτυπία απολυτηρίου στρατού ή βεβαίωση νόμιμης απαλλαγής.
  • Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κρίνεται απαραίτητο.

Προθεσμία υποβολής προτάσεων:

Θα αξιολογηθούν μόνο οι προτάσεις υποψηφίων που θα κατατεθούν ιδιοχείρως (ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά µε συστημένη επιστολή, η οποία θα παραληφθεί και θα πρωτοκολληθεί το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 14:00 στην διεύθυνση που αναγράφεται κατωτέρω.

(Προσοχή: Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου αναγράφεται η ένδειξη που ακολουθεί):

Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, 

Καραμαούνα 1 (Πλατεία Σκρα), 

55132 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη - 

«Για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος κωδ. 02/2019″

 

Αιτήσεις που κατατίθενται, παραλαμβάνονται ή πρωτοκολλούνται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θεωρούνται εκπρόθεσμες, δεν αξιολογούνται, απορρίπτονται ως απαράδεκτες και επιστρέφονται.

Η συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου στη παρούσα διαδικασία συνεπάγεται την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των όρων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας δεν αναλαμβάνει καμία δέσμευση προς σύναψη σύμβασης, δεδομένου ότι επαφίεται στην πλήρη διακριτική ευχέρεια η ματαίωση της παρούσας διαδικασίας ή επανάληψη αυτής με τους ίδιους ή με νέους όρους, αποκλειόμενης οιασδήποτε αξιώσεως των ενδιαφερομένων.

Για αναλυτικές πληροφορίες (υποβολή υποψηφιοτήτων, το περιεχόμενο του έργου και άλλες διαδικαστικές διευκρινίσεις) μπορείτε να απευθύνεστε κατά τις ώρες 12:30-14:30 στον κ. Γεώργιο Βλάχο, στα τηλέφωνα 2313-331500 και ηλεκτρονικά στο e-mail: vlahos@komvos.edu.gr  .

Comments are closed.