Open Close

10ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) είναι ένα ετήσιο φοιτητικό συνέδριο που διεξάγεται από το 2007 σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Στόχος του συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει τους φοιτητές όλων των τμημάτων Η.Μ.Μ.Υ ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Ο κύριος κορμός του προγράμματος του συνεδρίου αποτελείται από παρουσιάσεις εργασιών φοιτητών Η.Μ.Μ.Υ. επιπέδου προπτυχιακής είτε διπλωματικής εργασίας είτε ακόμη και διδακτορικής διατριβής. Τον κορμό αυτό πλαισιώνουν ομιλίες καταξιωμένων επιστημόνων και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με θέματα που αφορούν τους μηχανικούς του μέλλοντος. Παράλληλα με τις παρουσιάσεις λαμβάνουν χώρα workshops και διαγωνισμοί πάνω στα διάφορα πεδία ενδιαφέροντος.

Το 10ο ΣΦΗΜΜΥ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27 – 29 Οκτωβρίου στην πόλη της Ξάνθης.

Το ΣΦΗΜΜΥ απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών. Ωστόσο, η πολυδιάστατη φύση του το καθιστά προσιτό και σε φοιτητές άλλων τεχνικών σχολών, καθώς επίσης και ανθρώπους κάθε ηλικίας και επαγγέλματος που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για το αντικείμενο.

Η παρακολούθηση και η παρουσίαση εργασιών στο ΣΦΗΜΜΥ 10 είναι δωρεάν.

Στο συνέδριο έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν με δικαίωμα κατάθεσης εργασίας είτε προπτυχιακοί, είτε μεταπτυχιακοί/διδακτορικοί φοιτητές, αλλά και ερευνητές του κλάδου. Η κατάθεση των papers ξεκινάει την Δευτέρα στις 26 Ιουνίου 2017. Για να υποβάλετε την εργασία σας, συνδεθείτε και πατήστε «ΥΠΟΒΟΛΗ PAPER» στην Αρχική Σελίδα.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις ηλεκτρονικές εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΦΗΜΜΥ 10.

Comments are closed.