Open Close

Ανακοίνωση βαθμολογίας και αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2017

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ανακοινώνονται σήμερα Τρίτη 3-10-2017 σε όσα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ είχαν αντίστοιχους υποψηφίους.

Όλοι οι υποψήφιοι των  επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Μαζί με τις βαθμολογίες ανακοινώνεται  και το Τμήμα/Σχολή επιτυχίας κάθε υποψηφίου.

Η εγγραφή των επιτυχόντων θα γίνει από 5-10-2017 μέχρι και 10-10-2017. Οι επιτυχόντες για την εγγραφή και την ταυτοποίηση θα απευθύνονται κατευθείαν στα Τμήματα/Σχολές επιτυχίας, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά  δικαιολογητικά ζητήσουν  οι Γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών.

Στον παρακάτω πίνακα αποτυπώνονται στατιστικά στοιχεία για τις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

ΓΕΛ ΕΠΑΛ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 201 51
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 131 33
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 51 9

Comments are closed.