Open Close

ΕΛΓΑ: Προσλήψεις 200 Γεωπόνων και Κτηνιάτρων

ελγα-1

Ο ΕΛΓΑ ανακοίνωσε την πρόσληψη εποχικού προσωπικού των κλάδων ΠΕ Γεωπόνων και ΠΕ Κτηνιάτρων με τη διαδικασία του άρθρου 20 του ν. 2190/94 για κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών.

Σε εκτέλεση της υπ’ αριθ. 3/19-1-2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α., με την οποία εγκρίθηκε η πρόσληψη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 2190/94, όπως ισχύει, 170 ατόμων ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων και 30 ατόμων ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων χρονικής διάρκειας έως 8 μηνών για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών του ΕΛ.Γ.Α. θα προχωρήσουμε άμεσα στις προσλήψεις του προσωπικού αυτού στα Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να απασχοληθούν στον ΕΛ.Γ.Α. θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 27-1-2017 αίτηση για πρόσληψη με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 2190/94 συνοδευόμενη από τα εξής δικαιολογητικά (ακριβή αντίγραφα ή φωτοαντίγραφα) :

α) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, β) τίτλο σπουδών, γ) Βεβαίωση Άσκησης Επαγγέλματος Γεωτεχνικού ειδικότητας Γεωπόνου/Κτηνιάτρου ή Βεβαίωση Συνδρομής Νομίμων Προϋποθέσεων ΄Εναρξης Άσκησης Επαγγέλματος Γεωτεχνικού Ειδικότητας Γεωπόνου/Κτηνιάτρου που εκδίδονται από το ΓΕΩΤΕΕ. δ) πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα i)επεξεργασίας κειμένων ii)υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και 3 υπεύθυνες δηλώσεις του ν.1599/1986, υποδείγματα των οποίων σας αποστέλλουμε συνημμένα.

Αιτήσεις

Comments are closed.