Open Close

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Εργαλεία, Μεθοδολογία & Σύγχρονες Τεχνικές

career-guidance-56a0f25c5f9b58eba4b572ac

 28 Ιανουαρίου 2017 | Θεσσαλονίκη

Workshop

Ένα από τα βασικότερα λάθη που κάνουν σήμερα πολλοί άνεργοι ή νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας είναι η επιφανειακή ή και επιπόλαια προσέγγιση στην αναζήτηση εργασίας. Η εύστοχη ένταξη στην αγορά εργασίας αλλά και η επιτυχημένη εξέλιξη της καριέρας είναι ένα σύνθετο πλέγμα παραμέτρων το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στα εφόδια, αλλά και στο που και πως θα αξιοποιήσει κανείς τα προσόντα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να διεκδικήσει με επιτυχία μία θέση στη σκληρή αγορά εργασίας του σήμερα.
Διαβλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες των νέων αλλά και τις δυσκολίες ένταξης στην αγορά εργασίας, ο τομέας Συμβουλευτικής Καριέρας της εταιρείας EMPLOY, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά την υλοποίηση των εξειδικευμένων εργαστηρίων Career Workshop Series (CWS)TM .
Το εργαστήριο απευθύνεται σε φοιτητές, ανέργους, νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, καθώς και σε όσους αναζητούν αλλαγή επαγγελματικής πορείας. Τα εργαστήρια γίνονται με περιορισμένο αριθμό ατόμων και θα πρέπει να επισημανθεί πως για πρώτη φορά πανελληνίως δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα εργαστήρι συμβουλευτικής καριέρας, εξατομικευμένο και σχεδιασμένο με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες των συμμετεχόντων.
Το συγκεκριμένο εργαστήρι παρέχει στοχευμένη ενημέρωση σε θέματα συμβουλευτικής καριέρας, από την απλή σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος ή την αποτελεσματική παρουσία στη συνέντευξη επιλογής προσωπικού, μέχρι και σε σύγχρονες συμβουλές για την εύστοχη αξιοποίηση του Self and Social Branding στην ατομική μας στρατηγική. Στο τέλος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μέσα από ένα πρακτικό και διαδραστικό workshop, συγκεκριμένες και πρακτικά εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες και όχι γενικά πλαίσια και επιμέρους πληροφορίες.
Αξίζει πρόσθετα να σημειωθεί πως ο φορέας και οι επιμορφωτές του είναι από τους πλέον πεπειραμένους στο χώρο με δεκαετή εμπειρία και με πραγματική – και όχι θεωρητική γνώση – της σημερινής πραγματικότητας παρέχοντας στην ουσία μια επιμόρφωση που ανταποκρίνεται στις πρακτικές ανάγκες μεσαίων και μεγάλων φορέων και επιχειρήσεων.

Αναλυτική Ανακοίνωση

Comments are closed.